İzmir’in Göbeğinde Cinayet

İzmir’in Göbeğinde Cinayet

İzmir’in Konak ilçesinde, taksi şoförü Sedat Ceylan, iddiaya göre eski sevgilisinin kocası T.Ç. tarafından taksisinde bıçaklanarak öldürüldü. Zanlı T.Ç., şehrin göbeğinde Valilik ve Emniyet Müdürlüğü binası önünden kaçarak izini kaybettirdi.
Olay, saat 01.00 sıralarında, Halil Rıfat Paşa Caddesi’nde Yeni Kara Mürsel’in(YKM) önünde meydana geldi. Evli ve 4 çocuk babası taksi şoförü Sedat Ceylan (46), 35 T 7070 plakalı taksisinde park halinde müşteri beklerken kalabalığın arasından gelen bir kişinin bıçaklı saldırısına uğradı. Taksinin içerisinde kalbinden bıçaklanan Sedat Ceylan, kanlar içerisinde kalırken hafta sonu olması nedeniyle kalabalık olan caddede kendini bıçaklayan zanlının arkasından 20 metre kadar koştu. Daha sonra yere yığılan Ceylan, kendini kaybetti. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren zanlı ise, kalabalık arasında Valilik ve İl Emniyet Müdürlüğü binasının önünden kaçarak izini kaybettirdi.
YASAK AŞK İDDİASI
Çevredekilerin durumu bildirilmesi ile gelen 112 acil ekipleri, aşırı kan kaybeden Sedat Ceylan’a olay yerinde ilk müdahaleye yaptıktan sonra ambulansla İzmir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan Ceylan, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cinayet büro ekipleri, İzmir’in göbeğinde cinayet işleyip kaçan zanlıyı arama çalışmalarına başlarken zanlının Sedat Ceylan’ın eski sevgilisinin kocası T.Ç. olduğu ileri sürüldü. İddiaya göre Ceylan, T.Ç. tarafından bir süredir tehdit edildiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.(AS-
GÖRÜNTÜ, ’İzmir’in göbeğinde taksici cinayeti’ koduyla geçildi