Kaçak Gelinler son bölüm izle (18 Ağustos) dizi izle

Kaçak Gelinler son bölüm izle (18 Ağustos) dizi izle

 Selim ve Şebnem kaza geçirdi..

Kaçak Gelinler yeni bölüm (10.bölüm) fragmanı yayınlandı mı?

Star Tv ekranlarının en çok izlenen dizisi Kaçak Gelinler yeni bölümü ile ekranlarda yerini aldı. Kaçak Gelinler 9.bölüm ile izleyenleri ekrana kitledi. Kaçak Gelinler'de bu kez erginlik tavan yaptı. Kaçak Gelinler yeni bölümü ile gelecek hafta Star Tv ekranlarında olacak. Kaçak Gelinler yeni bölümde neler olacak merak konusu oldu.

Kaçak Gelinler yiene muhteşem bri bölüm ile ekranlarda yerini aldı. Kaçak Gelinler 9.bölümde heyecan tavan yaptı. Selim ile Şebnem bir türlü kendilerine itiraf edemediler aşık olduklarını. Kaçak Gelinler öyle bir yerde bitti ki yeni bölümü merak konusu oldu. Şebnem ve Selim kaza geçirdi. İkili o arabnın içinden sağ çıkacak mı?


KAÇAK GELİNLER 9.BÖLÜM FULL İZLE

Kaçak Gelinler'in sürpriz gelişmelerle dolu yeni bölümünde Kainat, Can'ı gitme kararından vazgeçiremez. Ege'nin başına gelenlerin hesabını sormaya gittiği Nermin'in ağzından duydukları ise Kainat’ı derinden yaralar ve kendi evine çıkmak için harekete geçmesine sebep olur.



'Bitmek bilmeyen özgüvenini sadece gülüşünde seviyorum'

Arda, Şebnem'in istediği gibi hediyeleriyle gelip resmi şekilde Şebnem'i Seniha'dan ister ama istediğine isteyeceğine bin pişman olmaktan kurtulamaz. Ev konusunu kafaya takan Kainat, Almilla'nın da yardımıyla Şebnem'e danışmadan ev tutunca kıyamet kopar ve Kaçak gelinler'in dostluğunun üzerine ilk defa kara bulutlar düşer. Şebnem'in kötü durumdaki moralini yerine getirmek için Selim kıza bir gecelik ateşkes teklif eder ama gecenin sonu kimsenin beklemediği şekilde bitecektir.

Kainat, Almilla'nın da yardımıyla Şebnem'e danışmadan ev tutunca neler olacak?