Kadın düşmanı koca! Dördüncüyü öldürdü, beşinciyi baltaladı

Kadın düşmanı koca! Dördüncüyü öldürdü, beşinciyi baltaladı

İzmit’e bağlı Akmeşe mevkiindeki Mecidiye Köyü’nde ikamet eden ve çiftçilik ile uğraşan 64 yaşındaki Aldülhadi H., kendisinden 37 yaş küçük olan 27 yaşındaki eşi Ayşe H.’yi aralarında çıkan tartışma sonucu baltayla yaraladı. Öğrenilen bilgi ve iddialara göre; Abdülhadi H. Ve kendisinden 37 yaş küçük olan eşi Ayşe H. Arasında kıskançlık sebebiyle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine sinirlerine hakim olamayan öfkeli koca, eline geçirdiği balta ile eşi Ayşe H.’yi boynundan, belinden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. Kanlar içerisinde kalan eşinin öldüğünü düşünen Abdülhadi H., olay yerinden kaçarak kayıplara karıştı.

Tartışma seslerini duyan komşuların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri, kanlar içerisindeki talihsiz kadını görür görmez hemen olay yerine 112 Acil Sağlık ekiplerini çağırdı. Kısa sürede olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, Ayşe H.’yi olay yerinde yaptıkları ilk müdahalenin ardından Kocaeli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ağır yaralı haldeki talihsiz kadının vücudunda çok sayıda kırık tespit edilirken, sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi. Olayın ardından kayıplara karışan öfkeli koca Abdülhadi H’nin yakalanması için jandarma ekipleri geniş çaplı arama başlattı.

Ayşe H. İle evlenmeden önce bir kişi ile resmi nikah, üç kişi ile de imam nikahı yaparak evlendiği ve resmi nikahlı eşini öldürdüğü için 16 yıl cezaevinde kaldığı öğrenilen Abdülhadi H.’nin, Ayşe H.’yi de cezaevinde tanıştığı bir arkadaşından 5 bin TL başlık parası karşılığı aldığı ve 12 yıldır evli oldukları iddia edildi. Daha önce de kıskançlık meselesi yüzünden eşinden şiddet gördüğü ve bir süre kadın sığınma evinde kaldığı öğrenilen 3 çocuk annesi Ayşe H.’nin, geçtiğimiz Mayıs ayında eşi Abdülhadi H. İle barışarak eve geri döndüğü öğrenildi. Kocası tarafından balta ile yaralanan Ayşe H.’nin sağlık durumu ciddiyetini koruyor.