Kadın Meclisi’nden Başkan Zolan’a Ziyaret

Kadın Meclisi’nden Başkan Zolan’a Ziyaret

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ve Yürütme Kurulu üyeleri Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.
Ziyarete, Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen ile Yürütme Kurulu üyeleri katıldı. Kadın Meclisi Başkanı Bilsen Özen, bir süre önce gerçekleştirdikleri genel kurul sonrası oluşturulan yeni yönetimin kısa zamanda çok önemli çalışmalar gerçekleştirdiğini söyledi. Yaptıkları çalışmalar hakkında Başkan Zolan’a bilgi veren Özen, hedeflerini ve projelerini aktardı. Genel kurul sonrası yoğun bir tempo ile çalıştıklarını dile getiren Özen, "İki buçuk aydır hiç durmadık. Sömestr tatilinde de mutlaka bir şeyler yapacağız. Ama esas programımız 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde olacak" dedi. Özen, "Geride bıraktığımız sürede ilçe gezileri gerçekleştirdik. Bu geziler çok verimli geçti. Aynı zamanda mahallelere de el attık. Mahalle toplantılarımızın da çok verimli geçtiğini düşünüyoruz. Böylesi toplantılar daha güzel oluyor. Kadınlarımıza gidiyoruz ve çalışmalarımıza katılmalarını talep ediyor, onların beklentilerini, sıkıntılarını yerinde alıyoruz" dedi. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci ise, Kadın Meclisi’nin çok yoğun bir tempo içinde çalıştığını dile getirerek, meclis üyelerini gayretleri için kutladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, Kadın Meclisi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları yakından takip ettiğini belirterek, başarı diledi. Başkan Zolan,"Kadın Meclisimi hemen yollara çıktı. Birçok proje ile alandasınız. İnsanımıza hizmet etmek gayreti içerisindesiniz. Ben başta başkanımız Bilsen Hanım olmak üzere tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hayırlı olsun, Allah başarılı eylesin. Bu gönüllülük esaslı bir iş ve sahip çıkmanız da çok çok önemli. Bu gayretin sonunda elbette ki başarı gelecek" dedi. Kadınların toplumdaki yerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Başkan Zolan, "İnşallah onların ihtiyaçlarını taleplerini yerine getirme noktasında Kadın Meclisimiz en üst seviyede çalışma yapacaktır. İnşallah bu çalışmaları beraber yürüteceğiz" diye konuştu.