Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Pazartesi

15°/

Salı

16°/

Çarşamba

11°/

Perşembe

/

Cuma

/

Cumartesi

12°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Diğer

‘kadınlar Hep Gülmeli’ Oyununun Geliri Öğrencilere

Geliri Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesine kalacak olan ‘Kadınlar hep gülmeli’ oyununun biletleri bir saat içinde tükendi. Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi tanesi 10 TL’den satılan 450 biletten elde edilecek geliri burs verdikleri...

Yayınlanma:

Geliri Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesine kalacak olan ‘Kadınlar hep gülmeli’ oyununun biletleri bir saat içinde tükendi. Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi tanesi 10 TL’den satılan 450 biletten elde edilecek geliri burs verdikleri 17 öğrenci için kullanacak.
Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilen sosyal sorumluluk kapsamında her ay düzenlenen bir oyunun geliri bir derneğe bağışlanıyor. 15 Aralık 2014 Pazartesi günü Kültür Sitesi Lale Salonu’nda Kandemir Konduk’un yazıp yönettiği; Ayşen Gruda, Betül Şahin, Ebru Aytemur, Yasemin Balık, Öykü Yiğit, Nihan Ekinöz, Duygu Kaya, Seda Kala, Ceren Bekdemir ve İklim Tamkan’ın başrolleri paylaştığı “Kadınlar Hep Gülmeli” adlı oyunun geliri Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesine kalacak.
Dernek için 450 kişilik bilet ayrıldı. Kültür Sitesi girişinde 10 TL’den satılan biletler 1 saat içinde tükenirken, kendilerine böyle bir imkanı sağladığı için Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür eden Türk Kadınlar Birliği Manisa Şube Başkanı Sevgi Şanlı, “Bu ay ki tiyatronun geliri derneğimize bağışlanacak. 17 öğrenciye burs veriyoruz. Satışa sunduğumuz biletler Manisalılar tarafından 1 saatte tükendi. Manisalılara gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler