Kadınlara özel Facebook!

Kadınlara özel Facebook!
Facebook’un eski çalışanlarından Susan Johnson, sadece kadınların üye olabileceği bir sosyal ağ kurdu. Adı “Women.com” olan sitede kadınlar; iş hayatı, ilişkiler, cinsellik, güzellik ve moda gibi birçok konu hakkında konuşabilecek. Kadınlara özel bu sitede, her gün yeni bir tartışma konusu açılıyor ve üyeler en fazla beğenilen yorumları yaparak, site içindeki popülerliklerini artırmaya çalışıyor.

Açılan konu başlıkları arasında son dönemin dikkat çeken olaylarından, "iCloud'tan çıplak fotoğrafları yayımlanan ünlüler hakkında ne düşünüyorsunuz?" başlığı da yer alıyor.

ERKEKLER GİRERSE ÇIKARTILIYOR

İlaveten sitede kadınlara özel saç bakımı ve makyaj teknikleri hakkında da tavsiyeler yapılıyor. Erkekler bu siteye kabul edilmiyor ancak girmeyi başarırlarsa, Johnson’ın tabiriyle “nazikçe çıkarılıyorlar”. Siteye, özel davetle ve Facebook aracılığıyla üye olunabiliyor. Sitenin kurucusu Johnson, kendilerini kadın olarak tanımlayan transseksüellerin de siteye üye olabildiğini belirtiyor.

Kurucu Johnson, "women.com"un, fotoğraf paylaşımı üzerine kurulu olan Facebook'un aksine, üyelerin arkadaşlıklarını güçlendirip kadın dayanışmasını artıracağını belirterek ekledi: "Google veya Yahoo Answers’ta sorularınıza kimin yanıt verdiğini göremezsiniz ancak women.com'da görebilirsiniz.”