Karşıyaka Belediyesi ‘çocuk Kulübü’ Kurdu

Karşıyaka Belediyesi ‘çocuk Kulübü’ Kurdu

Çocukların sosyal ve kültürel gelişimi için çalışmalarını hızlandıran Karşıyaka Belediyesi, “Çocuk Kulübü” kurdu. Kulüpte çocuklar için yarışmalar düzenlenecek, kurslar, sergiler açılacak. Üye çocuklar, anlaşmalı noktalardan indirim hakkı kazanacak. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediye başkanı seçildiğimde, bu kenti çocuklarla birlikte yöneteceğime söz vermiştim. Bu sözümüzü, Çocuk Kulübümüzü kurarak yerine getiriyoruz” dedi.
YARIŞMALAR, KURSLAR, SERGİLER
Karşıyaka Belediyesi’nin, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine katkı sunmak için oluşturduğu Çocuk Kulübü Projesi tamamlandı. Yakın zamanda açılacak olan kulüp için üyelikler de kabul edilmeye başlandı. Çocuk Kulübü bünyesinde, anne babaların da katılacağı eğlenceli yarışmalar düzenlenecek. Çocukların el becerileriyle hazırlanan ürünlerden sergiler açılacak. Üye olan her çocuk için, ilgi ve beğeni alanlarına göre kurslar oluşturulacak. Çocuk projeleri ile tanınan ünlü isimlerle de sohbet ortamları yaratılacak. İlçe sınırları içinde yaşayan 7-14 yaş grubundaki her çocuk, hiçbir ücret ödemeden Karşıyaka Belediyesi Çocuk Kulübü’ne üye olup etkinliklere katılabilecek.
İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ FIRSATI
Çocuk Kulübü’ne üye olan her çocuk, üyelik kartına sahip olacak. Bu kart ile, anlaşmalı mağaza, sinema, tiyatro, oyuncakçı ve kitabevlerinden belirli oranlarda indirimlerden yararlanılabilecek. Çocuk Kulübü bünyesinde bir de çocuklara yönelik bülten çıkarılacak ve çocukların, okuma, yazma, hayal etme becerileri artırılacak. Çarşı Kültür Merkezi’nin girişinde faaliyet gösteren Çocuk Kulübü’ne üye olmak için, hazırlanan formu doldurmak ve bir adet fotoğraf yeterli olacak.
“BU KENTİ ÇOCUKLARLA YÖNETECEĞİM”
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Belediye başkanı seçildiğimde, bu kenti çocuklarla birlikte yöneteceğime söz vermiştim. Bu sözümüzü, Çocuk Kulübümüzü kurarak yerine getiriyoruz. Çocuklarımızın sosyal ve kültürel aktiviteler içinde yer alması, onların gelişimine katkı sunacak ve kentine, ülkesine hayırlı evlatlar olarak yetişmelerini sağlayacaktır. Tüm ailelerden, çocuklarını bu kulübe üye yapmalarını bekliyorum” dedi.