Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kartepe Bilgi Evi Öğrencilerinden Örnek Davranış

Kartepe Belediyesi Kültür ve Soyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren bilgi evi öğrencileri örnek davranışları ile takdir topladı.
Kartepe ilçesinde faaliyet gösteren 8 adet bilgi evi, kütüphane ile eğitim ve sanat merkezinde eğitim gören öğrenciler, geri dönüşüm kampanyası dahilinde yapılan mavi kapak ve atık kağıt toplama projesinden elde edilen gelirle engelli kardeşlerine verilmek üzere 3 adet tekerlekli sandalye aldılar. Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak tekerlekli sandalyelerin alınmasında toplumun diğer kesimlerine de örnek teşkil eden davranışta bulunan bilgi evi öğrencilerini tebrik etti.
Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Kartepe Belediyesi olarak gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geri dönüşümün önemli olduğu günümüzde bunu sağlamak ve halkımızı da buna ortak etmek amacıyla çeşitli kampanyalar düzenlemekteyiz. Bunlardan biri de mavi kapakların tane tane toplanarak geri dönüşüme kazandırılması ile ihtiyaç sahiplerini tekerlekli sandalye ile buluşturmaktı. Bunun için sorumluluk bilinciyle emek harcayan bilgi evi öğrencilerimizin destek verdiği kampanya 3 tekerlekli sandalye ihtiyaç sahibi engelli vatandaşımızın yüzünü güldürecek. Kampanya çerçevesinde öğrencilerimizin çevreye karşı duyarlı davranış sergileyerek kapak toplaması da geleceğimizin emin ellerde olduğunu görmek adına bizleri sevindirmiştir” dedi.