Kastamonu Ak Parti Teşkilatından, Erdoğan’a Destek Yürüyüşü

Kastamonu Ak Parti Teşkilatından, Erdoğan’a Destek Yürüyüşü

AK Parti Kastamonu İl Teşkilatı tarafından, “Kastamonu Sana İnanıyor” sloganıyla yürüyüş düzenlendi.
Kışla Parkı’nda toplanan AK Partili kalabalık gurup, buradan Gazi Stadyumuna kadar yürüyüşe geçti. Sloganlar eşliğinde yol boyuncu yürüyen AK Partililere yoldan geçen araçlar ise, klakson çalarak destek verdi. Bayrak ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın posterinin de açıldığı yürüyüş, Cumhuriyet Meydanında son buldu.
10 Ağustos Pazar günü yapılacak olan 12’inci Cumhurbaşkanlığı seçiminde Kastamonu’da yüzde 60’ın üzerinde bir oy beklediklerini ifade eden AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, “30 Mart’tan itibaren teşkilatlarımız 10 Ağustos tarihini düşünerek çalışmalarını devam ettirdiler. Bütün teşkilatımızın kadın kollarıyla, gençlik kollarıyla, ana kademeleriyle, mahalle yönetimi ve sandık yönetimi ile birlikte 10 Ağustos’a aralıksız ve nefessiz hazırlandık. Burada Çankaya’ya giden yolda Recep Tayyip Erdoğan’a eşlik etmek üzere, yürümek üzere bir destek amacıyla teşkilatlarımızla beraber yola çıktık. İnanıyorum ki, çalıştığımızın karşılığını 12 yıldır bu ülkeye aralıksız olarak hizmet eden Recep Tayyip Erdoğan, 10 Ağustos akşamında bu milletin oylarıyla reisi cumhur olarak Çankaya Köşkü’ne çıkacaktır” dedi.
Yürüyüşe, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, Kastamonu Belediye Başkanı Tahsin Babaş, AK Parti Kastamonu İl Başkanı Av. Metin Çelik, AK Parti Kastamonu Merkez İlçe Başkanı Av. Feridun Öztürk ile çok sayıda partililer ve vatandaşlar katıldı.