Katliamdaki gelin adayı Hanım Kaya'dan yeni açıklama

Katliamdaki gelin adayı Hanım Kaya'dan yeni açıklama

Sevgilisi 39 yaşındaki Denizhan Dener'in, kendisini istemek için Adana'ya çağırdığı yakınlarını katletmesinin şokunu yaşayan Hanım Kaya, cenazeden sonra izini kaybettirdi. Hanım Kaya, sevgilisi Denizhan Dener'in,  emekli vali İsmet Metin ile kendisini büyüten halası Gönül Cengiz de dahil 5 yakınını öldürüp intihar etmesinin evlenmek istemeleri ile ilgisinin bulunmadığını polise verdiği ifadede söyledi.

Sevgilisi Deniz Dener'in cenazesinin ardından izini kaybettiren Hanım Kaya'ya, DHA muhabiri telefonla ulaştı. "Çok kötüyüm" diyen Hanım Kaya, 6 yıllık ilişkilerinin trajik bir şekilde sonlanmasıyla yıkıldığını söyledi.

Bir yakınının yanına yerleştiğini anlatan ve  çevresinde 'Zeynep' adı ile tanınan Hanım Kaya, katliamı yapan sevgilisi için "Sevgi doluydu, bu yüzden de olanlara anlam veremiyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Artık dermanım kalmadı" demekle yetindi.

Bu arada 13 yaşındayken babasını kalp krizinden, 18 yaşındayken de annesini kanser hastalığı sonucu kaybeden Denizhan Dener'i, yakınlarını katledip intihara götüren gerçek nedenin ne olduğu ise henüz aydınlatılamadı.