Kaymakam Erdoğan’dan Başarılı Öğrenciye Ödül

Kaymakam Erdoğan’dan Başarılı Öğrenciye Ödül

Çorum’un Kargı ilçesi’nde Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında ilçe birincisi olan Rabia Kışla ilçe kaymakamı Ali Erdoğan tarafından ödüllendirildi.
Akkise Yunus Emre Orta Okulu Okul Müdürü Hamdi Özata ve okul öğrencisi Rabia Kışla, Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan’ı ziyaret etti. Kışla’yı gösterdiği başarıdan dolayı tebrik eden Kaymakam Erdoğan, “Öğrencimiz azim ve gayreti ile girdiği sınavdan başarılı bir sonuç alarak ailesini, öğretmenlerini ve bizleri sevindirdi. Kendisine eğitim hayatında nice başarılar diliyorum. Rabia’nın bundan sonra her türlü sorununda yanında yer alacağımızı ve ona destek olacağımızı bilmesini isterim” dedi.
TEOG Rabia Kışla ise başarısını düzenli ders çalışma, kitap okuma ve tüm sosyal faaliyetlere katılarak elde ettiğini söyledi. Elde ettiği başarıda öğretmenlerinin de çok büyük katkısının olduğunu dile getiren Kışla, tercihini Samsun Garip Zeycan Fen Lisesi’nden yana kullandığını ve kayıt işlemlerini tamamladığını söyledi. Üniversite sınavlarında ise hedefinin Tıp Fakültesi olduğunu belirten Kışla, doktor olmak istediğini sözlerine ekledi.
Yunus Emre Orta Okulu Müdürü Hamdi Özata ise, öğrencilerinin başarısının kendilerini gururlandırdığını kaydetti.