Kaymakam Tanrıkulu, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı Ziyaret Etti

Kaymakam Tanrıkulu, Ak Parti İlçe Teşkilatı’nı Ziyaret Etti

Antalya’nın Korkuteli İlçe Kaymakamı Erol Tanrıkulu, AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret etti.
Kaymakam Erol Tanrıkulu, AK Parti Korkuteli İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ve Yönetim Kurulu üyeleri ile sohbet ederek, yeni parti binasının hayırlı olmasını diledi.
AK Parti İlçe Başkanı İlhami Yıldıran ise Kaymakam Tanrıkulu’nun ziyaretinden duydukları memnuniyeti belirterek, Büyükşehir Belediyesi’nin ilçede sürdürdüğü çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Yıldıran, "AK Parti İlçe Teşkilatı olarak çalışmaları biz de yakından takip ediyoruz. Bazen geçiş süreci sancılı olabiliyor ama Büyükşehir Yasası’sından sonra kısa sürede uyum sağlandı" dedi.
2015 yılında kurulacak olan hizmet birim müdürlükleriyle ilgili bilgiler de veren Yıldıran, "2015 yılında hal, otogar çalışmaları hız kazanacak. Ayrıca zabıta, mezarlıklar müdürlükleri kurulacak. Şehirleşme yolunda önemli adımlar atılacak. Büyükşehir Yasası’ndan sonra ilçeye gelen yatırım 10 kat arttı. Korkuteli’nde kanalizasyon çalışmalarını tamamlayarak ilçeye hak ettiği hizmeti vereceğiz" diye konuştu.
Kaymakam Tanrıkulu ise 25 yılda 15 ayrı yer gezdiğini ifade ederek, "Bizim için memleketimiz, görev yaptığımız yerdir. Yani memleketimiz tüm Türkiye’dir. Osmanlı ruhu kardeşlik, birlik beraberlik ve yardımlaşma ruhu mayamızda var. Almanya’da kendisiyle hiç alakası olmayan bir konuda yardım etmek isterken canından olan Türk kızıyla önemli bir örnek. Bunu başka hiçbir milletten vatandaş yapmazdı. Böyle güzel bir memlekette daha çok ne gibi hizmet yapabiliriz in derdindeyiz" dedi.