Kaymakam Tikdağ Açılışta Helallik İstedi

Kaymakam Tikdağ Açılışta Helallik İstedi

HAKKARİ (İHA) – Hakkari Yüksekova İlçe Müftülüğü için yapılan yeni hizmet yerinin açılışına katılan İlçe Kaymakamı Yasin Tikdağ, herkesten helallik istedi.
Merkez İhsaniye Camisi’nin giriş katında İlçe Müftülüğü için tahsis edilen yeni hizmet yerinin açılış törenine Yüksekova Kaymakamı Yasin Tikdağ, Yüksekova Müftüsü Haşim Keskin, Demokratik Bölgeler Partisi (DBP) İlçe yöneticileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Açılışta konuşan Yüksekova Kaymakamı Yasin Tiktağ, Yüksekova Müftülüğü için yapılan yeni binanın herkese hayırlı olması dileğinde bulundu. Yeni görevinden dolayı Yüksekova’dan ayrılacağını ve herkesin hakkını helal etmesini dileyen Tikdağ, “Devlet açısından Yüksekova’nın gelişmesi için hep gayret ettik. Yeni mekanlar, yeni okullar, yeni köprüler, kısacası yeni tüm hizmetler için hep gayret ettik. Bugün burada açtığımız mekanın içerisinde güzel fikirli, güzel ruhlu, güzel akıllı insanların yetişmesini diliyoruz. Yüksekova ve ülkemiz için hayırlı olsun. Belki tekrar buluşma şansımız olmaz. Bu nedenle tüm Yüksekova halkından haklarını helal etmelerini istiyorum. Ben kendi açımdan varsa geçmiş hakkım, bir gram dahi olsa hepsini helal ediyorum. İnşallah, Yüksekova ve ya başka mekanlarda, başka yerlerde tekrar bir araya gelmek nasip olur” dedi.
Yüksekova Müftüsü Haşim Keskin ise yaptığı konuşmasında yeni hizmet yerinin 200 bin TL’ye mal olduğunu söyleyerek, böylece gelecek olan müftülere de kolaylık sağlandığını belirtti.
Açılış töreni verilen kokteyl ile son buldu.