Kayseri Şekerspor’da Kalecilerin Rekabeti

Kayseri Şekerspor’da Kalecilerin Rekabeti

Spor Toto 3. Lig 3. Grup takımlarından Kayseri Şekerspor’da yeni sezon öncezinde kaleciler arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Üç kalecinin çalışmalardaki hırsı teknik adamları seçim yapmakta zorluyor.
Ligin ilk maçında 7 Eylül Pazar günü deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak olan Kayseri temsilcisi yaptığı tranfserleri le oldukça güçlü bir kadro oluşturdu. Bu kadro içiresinde yer alan üç kaleci arasındaki eldiven rekabeti ise oldukça dikkat çekici. Kaleci Antrenörü Mehmet Güler nezaretinde çalışan kaleciler Sertaç Güzel, Deniz Çınar ve Samet Dinçer, bu sezon eldivenleri takabilmek için teknik ekibin gözüne girmenin çabasını veriyor. Kaleci Antrenörü Mehmet Güler, yeni sezon öncesinde birbirinden başarılı üç kaleciye sahip olduklarını söylerken, ’’Bizi asıl sevindiren ise bu üç başarılı kalecinin çalışmalarda son derece hırslı olması. Lig’de oynayacağımz ilk maçın saatine kadar eldivenleri kimin takacağı belli olmayacak gibi görünüyor’’ dedi.
Sertaç Güzel, Deniz Çınar ve Samet Dinçer ise yaptıkları açıklamada bu sezon eldivenleri almanın kolay olmayacağını bildiklerini söylerken, ’’Birlikte iyi çalışıyoruz. Son kararı hocamız verecek. Bir kişi kaleyi koruyacak, diğer iki kaleci ise her an forma giymeye hazır şekilde bekleyecek. Bu sezon rakip forvetlere geçit yok’’ diye konuştular.