KAYSERİ’Lİ HENTBOLCULAR MİLLİ TAKIMDA

KAYSERİ’Lİ HENTBOLCULAR MİLLİ TAKIMDA

Kayseri Hentbol Analig Kız ve Erkek Takımından toplam 7 sporcu Ankara’daki müsabakalar sonunda Milli Takım Kampına çağrıldı.
21-23 Ocak 2015 tarihlerinde Ankara’da yapılan Hentbol Anadolu Yıldızlar Ligi müsabakalarında Kayserili sporcular zirve yaptı. Müsabakalarda erkek takımı gruptan birinci çıkarken kız takımı da gruptan ikinci çıkmayı başardı. Analig Hentbol müsabakalarında performanslarıyla göz dolduran dördü erkek olmak üzere toplam 7 Kayseri’li sporcu, Haziran 2015 te yapılacak olan U-15 Hentbol Milli Takım Kampına çağrıldı.
Kayseri Bölge Hentbol Antrenörü Levent Kaya konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamada “Sporcularımız alt yapımızdan yetişen ve dört senedir birlikte çalıştığımız oyuncular. Uzun soluklu ve özverili çalışmalarımızın karşılığını almaya başladık, sporcularımız daha yolun başındalar ve Milli Takım seçmeleri de onlar için çok önemli birer vitrin olacak” dedi.
Erkekler takımından Toygar Özkan, Mehmet Şanalan, Ömer Dindar, Kahraman Karadavut Milli takım kampına çağrılırken, kız takımından da Sevgi Kartal ve Melike Malçok çağrıldı.