Kaza yaptı sonra 'Başbakan bizim oralı' diyerek..

Kaza yaptı sonra 'Başbakan bizim oralı' diyerek..

Otomobili kimin kullandığı belirlenemezken şüphelilerden İsmail K., polislere "Ben Taşkentliyim abi. Ahmet Davutoğlu da bizim oralı zaten" diyerek olay yerinden gitmeye kalkıştı

Merkez Selçuklu İlçesi Bosna Hersek Mahallesi'nde bir otelin otoparkındaki virajı alamayın giriş kapısındaki cama çarpan 42 TB 459 plakalı Otomobil hasar verdi. Otel görevlilerinin haber vermesi üzerine polislerin geldiğini gören 3 şüpheli, otomobile binerek kaçmaya başladı.

Polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçmaya devam eden şüphelilerin otomobilinin sağ ön lastiği çıktı. Jantın üzerinde lastiksiz olarak yola devam eden otomobil yaklaşık 10 kilometre sonra polisler tarafından durduruldu.

Otomobilde bulunan 35 yaşındaki Mehmet A., 34 yaşındaki İsmail . K. ve 24 yaşındaki Cihat K. aracı kendilerinin kullanmadığını ileri sürdü. Alkol muayenesini kabul etmeyen ve polislerin tüm ikna çabalarına rağmen otomobili kimin kullandığını söylemeyen şüpheliler, taksiye binip olay yerinden gitmek istedi.

"AHMET DAVUTOĞLU BİZİM ORALI"

Polisi uzun süre uğraştıran ve sürücünün kim olduğunu söylemeyen şüpheliler polis merkezine götürülmek istendi. Bu kez de adını verdikleri bir Ak Parti milletvekillerinin yakını olduklarını söyleyen şüpheliler, bu kez polisleri 'parelelci' olmakla suçladı.

Şüphelilerden İsmail K. ise, "Ben Taşkentliyim abi. Ak Parti Konya Milletvekili ... rahmetli babamın okul arkadaşı. Ahmet Davutoğlu da bizim oralı zaten" dedi.

Uzun uğraştan sonra 3 şüpheli polis otosuna bindirildi, hastanedeki sağlık kontrollerinin ardından ifadeleri alınmak üzere polis merkezine götürüldü.