Kazada oğlunu kaybeden babanın feryadı yürek dağladı

Kazada oğlunu kaybeden babanın feryadı yürek dağladı

Edinilen bilgiye göre; İzmit’ten Sapanca istikametine giden ve aşırı süratli olduğu iddia edilen Recep Çakır (23) idaresindeki 41 GM 054 plakalı motosiklet, bir anda kontrolden çıkarak önce önünde seyir halindeki 41 KK 690 plakalı yolcu minibüsüne, daha sonra orta refüjdeki çelik bariyerlere çarparak savruldu. Çarpmanın da etkisiyle motosiklet 450 metre savrulduktan sonra durabilirken, sürücü Recep Çakır ise çelik bariyerlere çarptıktan sonra kafası koparak feci şekilde can verdi.

"BEN SANA MOTOR ALMA DEMEDİM Mİ OĞLUM?"
Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen polis ekipleri kaza alanını başka bir kaza olmaması için güvenlik şeridi içerisine alarak inceleme başlattı. Oğlunun kaza yaptığını haber alarak olay yerine gelen sürücünün babası Ali İhsan Çakır, oğlunun cesedini yerde görünce sinir krizine girdi. Polis ekiplerinin sakinleştirmeye çalıştığı baba Ali İhsan Çakır, oğlunun cesedi başında “Oğlum ben sana motor alma demedim mi? Ben senin neyini eksik ettim?” diyerek feryat etti.
Sinir krizi geçirerek bayılan baba Ali İhsan Çakır, sağlık ekipleri tarafından ambulansa alınarak müdahale edilirken, polis ekiplerinin incelemesinin ardından, Recep Çakır’ın cansız bedeni cenaze aracına alınarak İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.