Kız kaçırma kavgası: 18 yaralı

Kız kaçırma kavgası: 18 yaralı

Kavga saat 00.30 sıralarında Onur Mahallesi 7370/11 Sokak'ta meydana geldi. Aralarında husumet olduğu öne sürülen iki aile fertleri sokakta karşılaşınca tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine akraba aile üyeleri taşlı- sopalı kavga etmeye başladı.İhbar üzerine sevk edilen polis, kavga eden iki aileyi ayırmakta zorlandı.

Bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken 18 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerinin yaptığı müdahale ardından yaralanan Topçu O. (41), D.O. (15), Celal T. (52), Kemal T. (22) Karşıyaka Devlet, D.O. (17), Hasan O. (49), Şener O. (22), Celalettin T. (27), Çağdaş Y. (24) Ege Üniversitesi, Hakan O. (21), Serdar O. (23), Erdal O. (39) Katip Çelebi Üniversitesi, Sebahattin O. (46), Nurgül O. (47), Emrah Y., Cemal T., Tepecik Eğitim ve Araştırmae, Selda O. (24) ve Altun O. (34) ise, ambulansla İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Hastanelerde tedaviye alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu açıklandı.

Polis, her iki aileden de kavgaya karışan çok sayıda kişi gözaltına aldı. Kavganın sona ermesi üzerine çevik kuvvet ekipleri gerginlik nedeniyle mahallede sabaha kadar nöbet tuttu. Soruşturma sürdürülüyor.