Kmtso’dan “hayırlı Olsun" Ziyaretleri

Kmtso’dan “hayırlı Olsun" Ziyaretleri

KMTSO Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Karaküçük, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Adnan Toprak, Sıddık Ciğer, Akif Gölcü ve Salih Ziya Gümüşer ile Kahramanmaraş’a yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yabanoğlu ve Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Faruk Şener’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında Kahramanmaraş ekonomisi ve bölge hakkında bilgiler aktaran Karaküçük, "Kahramanmaraş, Türkiye ekonomisinde önemli bir yere sahip. 2005 yılından sonra 5084 sayılı teşvik yasası ile ekonomide ciddi bir katılım oldu. Teşvikle birlikte, ana sektör olan tekstil ve metal mutfak eşyasının yanı sıra yeni birçok sektör oluştu. İki ayrı çimento fabrikası kuruldu. Ayrıca yeni yapılan yatırımlarla gıda sektörü de ön plana çıkıyor. Kahramanmaraş’ta dondurma ve baharat sektörüne de ciddi yatırımlar yapıyoruz" dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başsavcı Yabanoğlu, Karaküçük ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, "Öncelikle Kahramanmaraş’ta görev yapmaktan çok mutlu olduğumu belirtmek isterim. Kahramanmaraş’a daha önce ziyaretlerim oldu. Bu bölgede çalıştığım üçüncü vilayet ve Kahramanmaraş’ı seviyorum. Ben burada büyük bir sanayi kenti görüyorum. Bölge büyük bir potansiyel barındırıyor ve bu durum Kahramanmaraş için büyük bir artı değer teşkil ediyor" dedi.
Karaküçük, Adli Yargı Adalet Komisyon Başkanı Faruk Şener’i ziyaretinde ise, adaletin önemine dikkati çekerek, bunu sağlama adına özveriyle çaba harcayan tüm çalışanları kutlayarak, yeni yargı yılının da hayırlı uğurlu olması dileğinde bulundu. Şener ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, KMTSO Başkanı ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.