Koçdemir'den Davutoğlu ve Derviş'e sert eleştiri

Koçdemir'den Davutoğlu ve Derviş'e sert eleştiri

Dr.Kadir Koçdemir’in hedefinde ilk olarak devlet adamlığından ve tarih şuurundan yoksun olduğunu söylediği Başbakan Ahmet Davutoğlu vardı.
MHP Bursa Adayı eski vali Dr. Kadir Koçdemir, "Bu zat, Cumhurbaşkanı'nın gölgesinde o kadar acizdir ki, bizim orda adamın avanaklığını, kafasının geç basmasını anlatan bir söz vardır, şöyle derler; Bırak onu, o akşamın olduğunu sığırın döndüğünden bilir. Başbakanımızda bu haldedir" dedi.

Seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren MHP Bursa milletvekili Dr. Kadir Koçdemir, ilk olarak Bursa Nakliyat Taşıyıcıları Komisyoncuları Derneği'ndeki şoför esnafıyla bir araya geldi. Buradaki esnafı seçim beyannamesi hakkında bilgilendiren Koçdemir, iktidar olmaları halinde yük ve yolcu taşımacılığı yapan esnafa vergisiz akaryakıt imkanı sunulacağını aktardı.

Ardından Mestanlı ve Yöresi Kültür ve Dayanışma Derneği'nde göçmen vatandaşlarla biraraya gelen Koçdemir, Türküyle, Kürdüyle, Lazıyla, Çerkeziyle Türkiye'nin büyük bir aile olduğunu belirtti.

DEVLET ŞUURUNDAN YOKSUN ZAT

Ülkenin, tarihinde hiç olmadığı kadar karmaşık, evlere şenlik bir siyasi ortamla karşı karşıya olduğunu dile getiren Dr. Kadir Koçdemir, ülkeyi ve toplumu bir vücuda benzetti. Eski vali Koçdemir, "Bu vücudun bazı kesimlerinde büyük hastalıklar, çürümeler başlamış ama vücudun başının bundan haberi yok başka işlerle meşguldür. Başbakanımız kendisini ispat derdinde, yalandan iftiraya kadar pek çok şeyi cumhurbaşkanımızdan daha ileri giderek sarf edebilmekte, milletin birliği ve bütünlüğü konusunda pervasızca davranmakta, devlet adamlığından ve tarih şuurundan ne kadar yoksun olduğunu her vesileyle göstermektedir. Bu zat Cumhurbaşkanının gölgesinde o kadar acizdir ki bizim orda adamın avanaklığını, kafasının geç basmasını anlatan bir söz vardır, şöyle derler; Bırak onu, o akşamın olduğunu sığırın döndüğünden bilir. Başbakanımızda bu haldedir" ifadelerini kullandı.