"Kovuyorum seni kulüpten"

"Kovuyorum seni kulüpten"
Galatasaray maçından önce Eskişehirsporlu Erman Kılıç'ın kampı ziyaret eden kulüp başkanı Mesut Hoşcan'ı görünce ayağa kalkmadığı için gönderildiği iddia edildi.

Mali yönden sıkıntıların Eskişehirspor'da her geçen gün etkilerini daha çok gösteriyor.




Erkan Zengin’in 900 bin Euro’luk alacağı için kulübe çektiği ihtarla kamuoyunun öğrendiği gelişmelerle ilgili son bomba olay herkesi şoke etti.

Eskişehirspor, Türkiye Kupası’ndaki Galatasaray karşılaşması öncesi Maslak Shereton Otel’de kampa girerken takım yemeğine Başkan Mesut Hoşcan da sonradan geldi.

"Kovuyorum seni kulüpten"

Hoşcan salona girince futbolcular tek tek ayağa kalkar, içlerinden bir isim ise oturur: Erman Kılıç. Galatasaray’dan transfer edilen yıldız futbolcu, uzun zamandır oynayamıyor. İddialara göre geçen sezondan bu yana ciddi miktarda alacağı da bulunan Erman’ın tavrına sinirlenen Hoşcan, “Kalk ulan ayağa!” diyor. Erman ise istifini bozmadan oturuyor. Futbolcular şaşırdı İyice sinirlenen Başkan Hoşcan’ın, “Kovuyorum seni kulüpten” dediği öne sürülürken, bu gelişme diğer futbolcular üzerinde de soğuk duş etkisi yaratıyor.

Nitekim yenilgiyle biten Galatasaray maçı sonrasında teknik asbaşkan Bahadır Ünalan, “Erman Kılıç’a kulüp bulmasını söyledik. Kendisine 12 Ocak’a kadar izin verdik” açıklaması yapmıştı. Erman’ın uzun süredir para alamadığı için tavır yaptığı bildirildi.