Kreşte 17 aylık bebek, 2,5 yaşındaki diğer bir çocuk tarafından darp edildi!

Kreşte 17 aylık bebek, 2,5 yaşındaki diğer bir çocuk tarafından darp edildi!

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, kreş görevlileri, eğitim gören çocukların durumlarıyla ilgili mesajları ebeveynlerine günlük olarak gönderiyordu. O gün anne M.D'ye rutin olarak gönderilen mesaj gelmemişti. Kreşi arayarak bilgi isteyen genç kadın, kreş görevlilerden cevap alamadı. Bir süre sonra bir görevli tarafından aranan genç kadın, "Oğlunuz tahterevalliden düştü. Krem sürdük. Uyutuyoruz" cevabını aldı. Anne, oğlunun başına gelenleri duyduktan sonra eşini arayarak oğlunu görmeye gitti. İddiaya göre küçük çocuk, kreşte başka bir çocuk tarafından darp edilmiş fakat görevliler tarafından durum örtbas edildi.

Odada darp edilen küçük çocuğun, odaya girmeden önce aynı çocuk tarafından önce koridorda darp edildiği ve bu duruma rağmen görevliler tarafından odada yalnız bırakıldığı görüntülerde yer aldı. Odaya giren küçük bir kız çocuğunun haber vermesiyle görevliler odaya girdiğinde küçük Süleyman darp edilmekten kurtuldu.

Yine iddiaya göre, görevliler bu durumu örtbas etmek için önce küçük çocuğun yaralarını gizleyip, ardından bahçeye götürerek tahterevalliden düştüğü ana ilişkin yeni bir görüntü ortaya çıkarttı. Görüntülerde kurum çalışanlarının küçük çocuğun darp görüntülerine kılıf uydurmak üzere bu şekilde mizansen mi yapıldığı şeklinde soruları akla getirdi.

Çift, izledikleri görüntü sonrası büyük bir dehşete kapıldı ve oğulları Süleyman'ı hastaneye götürerek, tedavi ettirdi.