Kto Başkanı Hiçyılmaz Taner Yıldız’ı Kutladı:

Kto Başkanı Hiçyılmaz Taner Yıldız’ı Kutladı:

Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, 62. Hükümetin oluşmasının ardından, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koltuğunu koruyan Kayseri Milletvekili Taner Yıldız’ı kutladı.
Hiçyılmaz, Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun Başbakan olduğu yeni kabinenin iş dünyası tarafından olumlu karşılandığını belirterek, “62. Hükümeti oluşturan isimlerin hepsi birbirinden değerli ve işlerinin ehli olan kişilerdir. Yeni kabinede AK Parti Kayseri Milletvekili Sayın Taner Yıldız da Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak yer almıştır. Sayın Bakanımız, bundan önce de 2009 yılında itibaren 60. Hükümette ve devamında 61. Hükümette de aynı görevi başarıyla yürütmüştür. Sayın Yıldız’ın enerji alanındaki başarılı çalışmaları AK Parti içinde teveccüh görmüş ve 62. Hükümet listesinde aynı bakanlıkta görev yapması uygun görülmüştür. Kendisini bu göreve devam etmesinden dolayı kutluyor ve Kayseri adına duyduğum gururu belirtmek istiyorum” dedi.
Başkan Hiçyılmaz, Ahmet Davutoğlu başkanlığındaki 62. Hükümetin, Türkiye’nin kısa ve uzun vadedeki hedeflerine ulaşması noktasında iş dünyasına güven verdiğini kaydederek, “İş dünyası olarak beklentimiz, istikrarın devam etmesidir. Başta başbakanımız Sayın Davutoğlu ve yeni hükümetimizin, ihracat ve istihdam konularında daha ileri seviyede adımlar atacağına inanıyoruz. Yeni hükümetin başarısı, ülkemiz ve milletimiz için olduğu kadar bizler için de önemlidir” diye konuştu.