Küçük Şampiyon, Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Küçük Şampiyon, Başkan Kocadon’u Ziyaret Etti

Atletizm şampiyonasında küçük kızlar uzun atlama kategorisinde birincilik elde ederek Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi Erzurum Olimpik Hazırlık Kampı’na davet edilen Yağmur Gözleyen, Başkan Kocadon’u ziyaret ederek destekleri için kendisine teşekkür etti.
2013-2014 Eğitim-Öğretim Yılı Okullar Arası Küçükler ve Yıldızlar Puanlı Atletizm Birincisi Yağmur Gözleyen, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u makamında ziyaret etti.
Bodrum Amiral Turgutreis Ortaokulu 6. sınıf öğrencisi Yağmur Gözleyen, 31 Mayıs-01 Haziran 2014 tarihlerinde İzmir’de yapılan Türkiye Atletizm Federasyonu takviminde yer alan şampiyonada, küçük kızlar uzun atlama kategorisinde birinci olarak milli takım hazırlık kampına davet edildi. Turkcell 2020 Küçükler ve Yıldızlar Kategorisi Erzurum Olimpik Hazırlık Kampı’na gitmeye hazırlanan Gözleyen, desteklerinden dolayı Bodrum Belediyesi’ne, Başkan Mehmet Kocadon’a ve Bodrum Ticaret Odası’na teşekkür etti.
Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, küçük sporcuyu kazandığı büyük başarısından dolayı tebrik ederek, "Spor her yaştan insan için çok önemlidir. Sağlıklı nesiller yetiştirebilmemiz için özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize spor sevgisini çok iyi aşılamalıyız, onlara destek olmalıyız. Bodrum Belediye Başkanı olarak sosyal belediyeciliğe büyük önem veriyorum. En büyük hayalim; sanatla ve sporla güzelleşen bir Bodrum’dur, mücadelem de hep bunun içindir. Küçük Yağmur’u başarısından dolayı kutluyorum, başarılarının devamını diliyorum. Onun başarısı bizim gururumuz, mutluluğumuzdur. Bu büyük başarısını benimle paylaştığı için de kendisine ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.