Kurbanlıklar Online Seçiliyor

Kurbanlıklar Online Seçiliyor

Eskişehir’de et entegre tesisi, et şarküteri mağazaları ve gıda marketleri bulunan Keskin Grup, Kurban Bayramı öncesi faaliyetleri hakkında basın toplantısı düzenledi.
Bir otelin toplantı salonunda gerçekleşen programda konuşma yapan Keskin Grup Yönetim Kurulu üyesi Servet Keskin, geçen yıldan bu yana online kurbanlık satışlarının sürdüğünü söyledi. Çalışmaları hakkında bilgi veren Keskin, “Güzel tepkiler alıyoruz. Bizim istediğimiz, insanların hayatını biraz daha kolaylaştırabilmek. Özellikle vakti olmayanlar, yaşlı olup kurban seçimini yapamayacaklar için düşünülen bir proje bu. İnternet sayfamıza girdiklerinde farklı seçenekler sunuluyor. Hisse seçenekleriyle kilogramına göre fiyatlarını görebiliyorlar. Kurbanlıkların kulak numarasından kesim saati ve kesim numarasına kadar ayrıntılı bilgiler de sitede yer alıyor” dedi.
Keskin ayrıca, kesime gelemeyen müşterilerin etlerini evlerine kadar teslim ettiklerini aktardı.
37 yıldır Eskişehir’e hizmet ettiklerini dile getiren Keskin, büyükbaş hayvan üretiminin en büyük olduğu tesise sahip olduklarını, helal kesim sertifikalarının bulunduğunu ve 3,5 milyon TL yatırımla Eskişehir’e Avrupa Birliği normlarında bir tesis kazandırdıklarını da sözlerine ekledi.