Kurt Seyit ve Şura'nın yeni oyuncuları izleyicilerden tam not aldı

Kurt Seyit ve Şura'nın yeni oyuncuları izleyicilerden tam not aldı

Star Tv yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelen Kurt Seyit ve Şura izleyicileri ekrana kilitledi. Diziye yeni katılan oyuncularla izleyicilerin karşısına çıkan Kurt Seyit ve Şura dizisi bu yıl istediği reyting başarısınıı kazanacağa benziyor.

Kurt Seyit asılmayı beklerken aylar sonra sürpriz bir şekilde salıverilir. Onu kurtaranın kim olduğunu, özgürlüğüne nasıl kavuştuğunu bilmemektedir. O yokken Petro herkesin çaresi olmuş ve böylece oteli ele geçirmiştir.




Şura ve Seyit’in coşkulu kavuşmalarına Petro gölge düşürmeyi başarır. Ama Petro’nun işleri sandığı kadar yolunda gitmez. Eski dostu, yeni düşmanı Yüzbaşı Billy onu tehdit edebileceği bir sırrı ele geçirmiştir. Bu sır Seyit’i de çok ilgilendirmektedir.

Şura sevdiği adamın kendisini göndermeye çalıştığını ve aldatmış olduğunu unutmamıştır. Seyit’in onu güçlü bir şekilde sahiplenmesine ihtiyacı vardır. Ona Ayşe ile aralarında geçenleri bildiğini söyler. Seyit Ayşe ile yüzleşir.

Seyit mahpus arkadaşının mahallesine gider ve onun abisi Milli Mücadeleci Lütfü ile tanışır. Türk mahallesinde çıkan yangını beraber söndürürler. Bu yangın sırasında Mengene göçmeni bir ailenin kızı Mürvet’le karşılaşır.

Yangının hasarı tamir edilene kadar Emine ve kızı Mürvet akrabaları olan Ali dayının yanına Şeref Otel’e gelirler. Mürvet bu yeni dünyanın içinde Seyit ile yeniden karşılaşır. Ama bu kez Seyit’in yanında Şura da vardır.
 
Kurt Seyit'te neler oluyor?

Kıvanç Tatlıtuğ ile Farah Zeynep Abdullah'ın paylaştıkları Kurt Seyit ve Şura 'İstanbul', bu akşam sezona 'merhaba' diyecek. Kadrosuna Zerrin Tekindor ve Fahriye Evcen'i de dahil eden dizinin yeni bölümünde olaylar şöyle gelişecek: Kurt Seyit asılmayı beklerken aylar sonra sürpriz bir şekilde salıverilir. Onu kurtaranın kim olduğunu bilmemektedir. O yokken Petro oteli ele geçirmiştir.




Şura ve Seyit’in coşkulu kavuşmalarına Petro gölge düşürmeyi başarır. Ama Petro’nun işleri sandığı kadar yolunda gitmez. Yeni düşmanı Yüzbaşı Billy onu tehdit edebileceği bir sırrı ele geçirmiştir. Bu sır Seyit’i de çok ilgilendirmektedir. Şura sevdiği adamın kendisini göndermeye çalıştığını ve aldatmış olduğunu unutmamıştır. Ona Ayşe ile aralarında geçenleri bildiğini söyler. Seyit Ayşe ile yüzleşir. Seyit mahpus arkadaşının mahallesine gider ve onun abisi Milli Mücadeleci Lütfü ile tanışır. Türk mahallesinde çıkan yangını beraber söndürürler. Bu yangın sırasında Mengene göçmeni bir ailenin kızı Mürvet’le karşılaşır. Yangının hasarı tamir edilene kadar Emine ve kızı Mürvet akrabaları olan Ali Dayı'nın yanına Şeref Otel’e gelirler. Mürvet bu yeni dünyanın içinde Seyit ile yeniden karşılaşır. Ama bu kez Seyit’in yanında Şura da vardır.