Kurtlar Vadisi Pusu'da gündem IŞİD/ Kurtlar Vadisi 231.bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu'da gündem IŞİD/ Kurtlar Vadisi 231.bölüm
Kurtlar Vadisi Pusu 231.bölümüyle dün Türkiye'yi ekrana kilitledi. Gündeme dahil konuları ele alan Kurtlar Vadisi Pusu 'ya dün gece IŞİD ile olan sahneler damga vurdu. Kurtlar Vadisi 231. bölümüyle sosyal medayadada gecenin en çok konuşulan konusu oldu. Kurtlar Vadisi Pusu'ya uğurlu gelen yeni kanalı Kanal D perşembe günü reytinglerde birinciliği kimseye vermiyor.

Kurtlar Vadisi Pusu son bölümü ile Kanal D ekranlarına geldi. Kurtlar Vadisi Pusu. Kurtlar Vadisi Pusu Kanal D ekranlarına bomba gibi bir giriş yaptı. Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümüyle dün akşam yayınlanan bölümüyle yaz tatili ardından ekranlara merhaba dedi. Kurtlar Vadisi Pusu'da Abdülhey'in ölümünden sonra yakın arkadaşlarını tek tek kaybeden Polat Alemdar Cahit'le kalmıştır. Süleyman Çakır, Memati ve Abdülhey'in ölümleri Polat Alemdar'ı yıkıntıya sokmuştur.



Polat Alemdar IŞİD çatışmak için Mısır'a gider ve tüm oyunları bozar. Polat Alemdar Mısır'da kurulan örgütün ayaklarından birini açığa çıkarmıştır. Polat Alemdar düşmanlarına gözdağı vererek onlara video kaydı bırakmıştır. Polat Alemdar artık sahaya inmiştir. Ve tüm düşmanları artık Polat Alemdar'ın yaşadığnı biliyordur.

Polat Alemdar bir yandan ailesini bir yandan çevresini korumakla meşguldur. Artık tek başına sahada olduğunun bilincindedir. Polat Alemdar anne ve babasını olayların dışında tutmak için kutsal topraklara göndermiştir. Bir taraftan ailesi bir taraftan kızı ve Savcı Leyla'yı korumak ister. Ve korumaları iki katına çıkarmıştır.

Polat Alemdar
'ın kız kardeşi Sofia (Safiye) ise Gazze'dedir. Sofia BM ekibiyle Gazze'de bulunmak zorundadır.

Polat Alemdar tehlikenin bilincinde olduğu için anne ve babasının yanına yani Kutsal Topraklara doğru yol almaktadır. Babasının bulunduğu otelde olağan dışı şeyler olmaktadır. Kamera kayıtları inceleyen Polat Alemdar tuvalete giren birinden şüphelenir. Ve tuvaletin olduğunu bölüme gider.

Ve orada büyük bir şok yaşar. Tuvaletin kapısı kilitlidir. Kapıyı tıklamasına rağmen kapıdan karşılık gelmemektedir. Tuvaletin kapısını kırıp içeri giren Polat Alemdar kapının arkasından giden gizli yolu bulur. Karanlık gizli yoldan ilerleyen Polat Alemdar otelin bodrum katına çıkar ve orada anormal şeylerin olduğunu hisseder.



Karşına çıkan manzara pek iç açıcı değildir. Çünkü otelin bodrum katı bomba düzenekleriyle sarılmıştır. Hemen koruma ve güvenliğe haber veren Polat Alemdar sessiz ve panik olmadan otelin boşaltılmasını ister. Korumalar Polat Alemdar'ın bu isteğini hemen yerine getirmek için oteli bir an önce boşaltmaya başlar.

Polat Alemdar bombalara doğru giderken bomba düzeneklerini hazırlayan kişilerle karşılaşır. Su deposunun kapağını açarak ayaklarına kadar ıslanacak şekilde su döker. Militanların karşısına geçen Polat Alemdar onların silahlarını bırakmalarını ister aksi takdirde elektrik kablosunu suya bırakacağını söyler.

Militanların başında olan kişi ise Polat Alemdar'a çok önemli bir misarinin onu beklediğini söyler ve oradan ayrılır. Polat Alemdar ani bir refleksle davanda bulunan borulara tırmanarak elektrik kablosunu suya bırakır ve militanlardan kurtulmuştur.



Sırada bombaların imhasına gelmiştir ancak yere inememektedir. Aksİ taktirde elektirik akımına kendi de kapılacaktır. Borulara tutunarak baş aşşağa sarkarak bombayı imha etmeye çalışır. Ancak kabloyu kesmek için kesici bir alete ihtiyacı vardır. Kemerini çıkartıp ölen militanın komando bıçağını almaya çalışır.

Bir yandan da bombanın saniyeleri geçmektedir. Polat Alemdar ne yapacak devamı Kurtlar Vadisi Pusu yeni bölümde...