Kütahya Askf Yönetimi, Spor Tesislerini İnceledi

Kütahya Askf Yönetimi, Spor Tesislerini İnceledi

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu üyeleri Gediz’deki spor tesislerini inceledi.
Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte Gediz İlçesini ziyaret eden Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz, ilçedeki spor sahaları ve tesislerin 2014-2015 futbol sezonunda hazır olup olmadığını araştırdı ve eksiklerin giderilmesi için çalışma başlattı.
Gediz Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Başkanı Muhittin Ertürk, Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz’e Gediz Stadı Tribün yapımı çalışmalarının hangi aşamaya geldiğini sordu ve Sosyal Konutlar Sahasının aktif hale getirilip kulüplere hizmete hazır hale getirilmesini söyledi.
ASKF Başkanı Murat Cengiz ise tribün olayının projesini Spor Bakanlığı’na ve yetkili mercilere teslim ettiklerini belirterek, “Bu olayı milletvekillerimizin desteklemesi lazım. Sıkı bir takip sonucu hem Gediz Stadı Tribünü hem de Sosyal Konutlar Sahası projelerinin tamamlanarak sorun olmaktan çıkarılacağına inanıyorum” dedi.
Bu arada 2014-2015 futbol sezonu hazırlıklarını sürdüren Uluoymak 1 Eylül Spor sahaya çıktı. Pazar günü oynanan Şaphane Gençlik Spor karşılaşması dostane şekilde 0-0 sonuçlandı.
Uluoymak 1 Eylül Spor Kulübü Futbol Şube Sorumlusu Necip Sığanık, “20 gündür takım olarak hazırlıklarımızı sürdürmekteyiz. Şaphane Gençlik Spor ile maç alarak takımımızın olumlu ve olumsuz yönlerini bu maçta görmüş olduk. İlerideki haftalarda da maç yaparak takımımızı en üst düzeye getirerek Gediz’i 1.Amatör Kümede en iyi şekilde temsil etmek niyetindeyiz. Yeni sezonda tüm takımlarımıza başarılar diler, maçların Fair-Play çerçevesinde geçmesini temenni ederim” dedi.(MA-EFE)