Kütüphaneler Ve Yayımlar Genel Müdürü Çanakkale’de

Kütüphaneler Ve Yayımlar Genel Müdürü Çanakkale’de

Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Hamdi Turşucu, Çan, Biga, Lapseki, Umurbey, Ayvacık, Ezine’deki ilçe halk kütüphaneleri ile Çanakkale il halk kütüphanesinde incelemelerde bulundu.
Kütüphane hizmetlerinin daha verimli sunulması için yerinde incelemeler yapan Hamdi Turşucu, Çan, Biga, Lapseki, Umurbey, Ayvacık, Ezine’deki ilçe halk kütüphaneleri ile Çanakkale il halk kütüphanelerini ziyaret etti. Çanakkale genelinde kütüphanecilik hizmetlerinin geliştirilmesine yönelik İlçe yöneticileriyle görüşmeler gerçekleştiren Turşucu,
kütüphanelerin okuyucu sayısının arttırılması yönünde her türlü imkanın sunulacağını, modern çağın gerektirdiği teknolojik donanımlı, güncel yayınları olan kütüphaneler olarak hizmet vereceğini belirtti.
Çanakkale Savaşlarının 100. Yılı münasebeti ile Mart sonu Nisan başında kutlanacak ‘Kütüphaneler Haftası’nın Çanakkale’de daha farklı ve anlamlı icra edileceğini söyleyen
Genel Müdür Hamdi Turşucu, Daire Başkanı Erol Sönmez, Bakanlık Uzmanı Ahmet Aldemir ve İl Kültür ve Turizm Müdürü Kemal Dokuz ile birlikte Çan, Biga, Lapseki, Bayramiç ve Ezine Kaymakamlıklarını ziyaret etti.