KYDP 9. ETAP UYGULAMA ESASLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDIĞI DUYURULDU

KYDP 9. ETAP UYGULAMA ESASLARINDA DEĞİŞİKLİK YAPILDIĞI DUYURULDU

Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı (KYDP) kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’de değişiklik yapıldı.
Batman İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, Resmi Gazete’de yayımlanan Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Programı kapsamında Tarıma Dayalı Ekonomik Yatırımların Desteklenmesi Hakkında Tebliğ’in 20. maddesinin birinci fıkrasının değiştiğini duyurdu. Değişiklik yapılan maddede, tebliğde belirtilen usul ve esaslara göre hazırlanan başvuru dosyasının girişi bu tebliğin yayımı tarihinden itibaren 110 içerisinde elektronik ağ üzerinden yapılacağını ve son başvuru tarihinin ise 12 Şubat 2015 olduğu belirtildi.
Aynı Tebliğin 34. maddesinin 5. fıkrasının da değiştirildiği belirtilen duyuruda şöyle denildi:
"Kendilerine yapılan bildirimi takiben il müdürlükleri ile 5 Haziran 2015 tarihi mesai bitimine kadar hibe sözleşmesi imzalamayan başvuru sahiplerinin proje başvuruları ve bunlara ilişkin değerlendirme sonuçları iptal edilir. Bu tebliğ 23 Ocak 2015 tarihinden geçerli olmak üzere yayımı tarihinde yürürlüğe girer. Bu tebliğ hükümlerini Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı yürütür."