Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı

Kylie Jenner oğlunun adını değiştirdi ve ilk kez yüzünü paylaştı

Serveti ve özel hayatıyla sadece kendi ülkesinde değil, dünya çapında da en çok konuşulan isimlerden olan Kylie Jenner, sosyal medyada en çok dikkat çeken ünlülerden biri. Paylaşımlarıyla adından söz ettiren ve hayranlarından binlerce yorum alan Jenner, geçtiğimiz haftalarda eleştiri oklarının hedefi haline geldi. Travis Scott'tan bir kız bir erkek iki çocuğu olan ünlü isim, geçtiğimiz aylarda yaptığı 'özel jet' paylaşımıyla tepki çekmişti.

Yayınladığı fotoğrafta 31 yaşındaki sevgilisi Scott ve kızları Stormi, iki tane özel jetin arasında birbirlerine sarılırken görülen Jenner, her ikisinin de özel jetlerini kast ederek, "Seninkini mi almak istiyorsun benimkini mi?" diye yazmıştı.

KENDALL İLE DERTLEŞTİ

Kylie Jenner, tüm bunların ardından 'The Kardashians'ın yeni fragmanında, oğlunu kucağına aldıktan sonra doğum sonrası depresyonla (Postpartum Depresyon) mücadele ettiğini ima etti. Fragmanda; reality şov yıldızının, kız kardeşi Kendall Jenner ile konuştuğu ve 'mutlu olması gerektiğini' bildiğini, ama yine de öyle hissetmediğini açıkladığı duyuldu. 25 yaşındaki Kylie, şu ifadeleri kullandı.