Lady Gaga İTÜ konserinde soyundu

Lady Gaga İTÜ konserinde soyundu

Ünlü şarkıcı Lady Gaga'nın bu akşam İTÜ Stadyumu'ndaki konseri binlerce kişinin katılımıyla tamamlandı. Türkçe olarak hayranlarını selamylayan Lady Gaga cesur kıyafetiyle yürek hoplatırken binlerce hayranı önünde soyundu. Siyah bir kilotla sahnede kalan Lady Gaga kıyafetini hayranlarının önünde değiştirmekten çekinmedi



Lady Gaga, İstanbul konserine Türkçe sözler söyleyerek başladı. Ünlü şarkıcı 'İstanbul sizi seviyorum' dedikten sonra sevilen şarkılarıyla hayranlarını coşturdu.

Bad Romance şarkısına geçerken sahnede soyundu ve sadece siyah bir kilotla kalan Lady Gaga'ya yardımcıları yeni kıyafetini giydirdi..

İSTANBUL'DA LADY GAGA COŞKUSU 

Lady Gaga, konser vermeye gelen diğer dünya yıldızlarının aksine tam saatinde konserine başladı. Lady Gaga, Artpop şarkısıyla muhteşem sahne şovu sergiledi.Lady Gaga'nın şarkılarıyla coşan hayranları ona eşlik etti.
Lady Gaga konseri öncesi Lady Starlight'ın sahne almasıyla seyirciler hareketlenmeye başladı.



HAYRANLARI SAATLER ÖNCE TOPLANDI

Lady Gaga konseri için hayranları saatler öncesinde toplanmaya başladı. Oldukça heyecanlı oldukları görünen Gaga hayranları kapıların açılmasıyla koşarak stadyuma giriş yaptı. Alınan önlemler sayesinde, çeşitli ülkelerden gelen kişilerin da aralarında bulunduğu Lady Gaga hayranları arasında izdiham yaşanmadı. İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Stadyumu’ndaki konser saat 21.00 itibariyle başladı.

Konser öncesinde uzun bilet kuyruğu oluştu. Konsere kostümlü gelenler dikkat çekti.

‘Artpop’ albümüyle en çok satanlar listesinde birinci sırada yer alan Gaga, dünya turnesi kapsamında İstanbul’da.