Levent Kırca'ya vefa!

Levent Kırca'ya vefa!

Türk tiyatrosunda unutulmaz isimler arasına giren ve uzun soluklu 'Olacak O Kadar' programıyla hiciv komedisinde toplumun hafızasına kazınan Levent Kırca'nın aramızdan ayrılışının bugün 3. yıl dönümü. Usta sanatçı 12 Ekim 2015'te karaciğer kanseri sebebiyle vefat etmişti.

HAYATINI TİYATROYA ADAMIŞTI

"Olacak O Kadar" programında yaptığı hicivler, girdiği tiplemeler ve hayatını adadığı tiyatroyla usta bir sanatçı olan Levent Kırca, ölümünün 3. yıl dönümünde sevenleri tarafından anılacak.

ERKAN YÜCEL KÜLTÜR MERKEZİ'NDE ANMA TÖRENİ YAPILACAK

Kırca'nın 3. yıl anma töreniİstanbul Kadıköy'deki Erkan Yücel Kültür Merkezi'nde yapılacak. 12 Ekim Cuma günü saat 19.00'da düzenlenecek anma etkiliğinde Görev Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Yalçın Büyükdağlı ve Fotoğraf Sanatçısı Akadur Töleğen birer konuşma yapacak.

Kırca'nın sanatçı dostları Müjdat Gezen ve Hayati Asılyazıcı'nın anma mesajları da görüntülü olarak sahnelenecek. Anma töreninde Kırca'nın "Olacak O Kadar"daki unutulmaz kesitleri de gösterilecek. Kazakistanlı sanatçı Aynur Yestay da usta sanatçının anısına keman konseri verecek.

ZİNCİRLİKUYU MEZARLIĞI'NDA DA ANMA PROGRAMI DÜZENLENECEK

Diğer yandan Vatan Partisi İstanbul Başkanlığı, usta tiyatrocunun Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabrinin başında saat 15.00'te anma programı düzenleyecek.