Liverpool maçı öncesi Demba Ba müjdesi!

Liverpool maçı öncesi Demba Ba müjdesi!
Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk maçında İngiliz ekibi Liverpool'a konuk oluyor.

Anfield Road Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak karşılaşmayı Polonyalı hakem Szymon Marciniak yönetecek. Bu zorlu mücadeleyi Skorer'den canlı olarak takip edebilirsiniz.

DEMBA BA MÜJDESİ!


Ntv Spor'un haberine göre; Beşiktaş'ın golcü oyuncusu Demba Ba, bu akşam Liverpool karşısında ilk 11'de yer alacak.

Dünkü son idmanda kendini deneyen Senegal'li yıldızı oynayacak durumda olduğu ifade edildi.

MUHTEMEL 11'LER

LIVERPOOL: Mignolet, Emre Can, Skrtel, Sakho, Ibe, Henderson, Allen, Moreno, Sterling, Coutinho, Sturridge.

BEŞİKTAŞ: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, MottaAtiba, Veli - Gökhan, Sosa, Olcay - Demba Ba

Kartal'ın Avrupa'da 175. sınavı

Beşiktaş, Avrupa kupalarındaki 175. sınavını Liverpool karşısında verecek.
Geride kalan 174 maçta 65 galibiyet ve 34 beraberlik alan Kartal 75 kez sahadan yenilgiyle ayrıldı. Rakip fileleri 221 kez havalandıran siyah-beyazlı takım kalesinde ise 247 gol gördü. Beşiktaş, İngiliz rakipleriyle Avrupa kupalarında 19. kez karşılaşacak. Bu maçlarda 5 galibiyet ve 5 beraberlik alan temsilcimiz 8 kez rakiplerine mağlup oldu.

Sarı korku

Kartal'da üç futbolcu sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Ersan Gülüm, Ramon Motta ve Veli Kavlak bugün de kart görmeleri halinde önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak rövanş maçında forma giyemeyecek.

8 yıl sonra 8-0 rövanşı

Beşiktaş, Liverpool ile 8 yıl önceki 8-0'lık tarihi yenilginin rövanşına çıkacak. 2007-2008 sezonunda Şampiyonlar Ligi grup maçında Liverpool'u İstanbul'da 2-1 deviren Kartal, Anfield Road Stadı'ndaki rövanşta 8-0 mağlup olmuştu. Bu ağır yenilgi, Şampiyonlar Ligi'nin en farklı mağlubiyeti olarak da tarihe geçti. Siyah-beyazlı takım 2007-08 sezonunda grubunu 6 puanla son sırada bitirirken, İngiliz ekibi 10 puanla ikinci tura çıkmıştı.