Lösemi Hastası Genç Kız İçin Edirne’de Yardım Konseri Düzenlenecek

Lösemi Hastası Genç Kız İçin Edirne’de Yardım Konseri Düzenlenecek

İstanbul’da 4 aydır lösemi tedavisi gören 17 yaşındaki Pınar Güneşdoğan için Edirne Süpürgeciler Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği tarafından yardım konseri düzenlenecek.
Edirne Süpürgeciler Mahallesi Yardımlaşma, Dayanışma ve Kalkındırma Derneği Başkanı Hilmi Keskin, Güneşdoğan’ı genç yaşında yakalandığı hastalıktan kurtarmak ve kendisine ikinci bir hayat vermek istediklerini söyledi. Keskin, kentin önde gelen iş adamları ve kurumlarına da seslenerek konser için yardım istedi.
Genç yaşında lösemiye yakalanan Pınar Güneşdoğan’ın babasının da üye olduğu Derneğin başkanı Keskin, "Kızımız bildiğiniz gibi 4 aydır bu hastalıkla savaşıyor. 2 gün Edirne’de dinleniyor, 10 gün İstanbul’da Fatih Sultan Mehmet Onkoloji Hastanesi’nde tedavi görüyor. Bu tedavi esnasında ailesinin maddi durumu iyi olmadığından ve derneğimizin de üyesi olduklarından dolayı biz de kızımıza bir konser tertipledik. Bu konser için valilikten izin aldık. 28 Şubat günü Halk Eğitim Merkezi’nde gerçekleştirilecek" dedi.
Yardım konseri için Edirne Belediyesi’nin ve bazı yerel sanatçıların katkıları olacağını dile getiren Keskin, "Önceki yıllarda Popstar yarışmasında birinci olan Erhan Yeşil kardeşimiz olacak. Bunun akabinde Türk Halk Müziği’nden bir öğrenci kardeşimiz Berrin Karatoprak gelecek. Ben kendim de türkü söyleyeceğim. Ayrıca Edirne Belediyesi’nin Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği korosu’ndan bazı arkadaşlarımız destek verecekler" diye konuştu.