Lüleburgaz Müftüsü Günay’a Veda Yemeği Düzenlendi

Lüleburgaz Müftüsü Günay’a Veda Yemeği Düzenlendi

Kırklareli’nin Lüleburgaz İlçe Müftüsü İsmail Günay’ın Kahramanmaraş’a tayinin çıkması nedeniyle Müftü Günay için veda yemeği düzenlendi.
Perşembe günü Lüleburgaz’da bir restoranda düzenlenen veda yemeğine Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Nedim Çetin, İlçe Jandarma Komutanı Hasan Taner Özbey, Okul Müdürleri, İmamlar ve Müftülük çalışanları katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan İsmail Günay, Lüleburgaz’da çok güzel bir 6 yıl geçirdiğini, tüm Lüleburgazlılara hoşgörülerinden dolayı teşekkür ettiğini söyledi. Günay; Lüleburgaz’da 26 Eylül 2008 tarihinin Kadir gecesinde başladığım göreve yine mübarek bir Cuma gününde veda ediyorum. Lüleburgaz’da bulunduğum sürede Lüleburgaz halkını, Lüleburgaz’ı çok sevdim. Mesleğim gereği tüm vatandaşlarımıza hoş görüyle yaklaştım. Dini görevlerimizi yerine getirdik. Görev sürecimde hayırsever iş adamlarının vasıtasıyla birçok caminin açılışına ve yenilenmesine şahit oldum. Tüm yardımseverlerden Allah razı olsun, dedi.
‘YENİ MÜFTÜLÜK BİNASI NASİP DEĞİLMİŞ’
Günay; Lüleburgaz’da Müftülük binasının yerinin değişmesi için çok mücadele verdik ama bir türlü olmadı. Yer bulduk ancak Anıtlar Kurulu ve Belediye arasında gittik geldik ve sonuçsuz kaldı. Son olarak Lüleburgaz Kocasinan Mahallesi’nde bulunan Askerlik Şubesi’nde karar kılındı. Müftülük binası olursa Lüleburgaz önemli bir yer kazanacak. Artık benim yerime gelen müftümüz bu konunun arkasında durur, takibini sürdürürse bizde açılışa temelini atmaya geliriz. Gönlümde yeni Müftülük binasının temelini atarak gitmek vardı ancak nasip değilmiş, dedi.
‘KAHRAMANMARAŞ’A BİR ÇAY İÇMEYE BEKLERİM’
Bugün itibari ile Lüleburgaz’da ki görevim sona erdi. 21 Eylül’de Hacı adaylarımız için tekrar geleceğim. Ben tüm Lüleburgazlılara hayırlı ömürler diliyorum. Kahramanmaraş’a da yolları düştükleri zaman bir çay içmeye bekliyorum, dedi.