-lys’de Bursa Birincisine Büyükşehirden Otomobil

-lys’de Bursa Birincisine Büyükşehirden Otomobil

Nilüfer Eğitim Kurumları öğrencisi Ömer Faruk Köse, kısa süre önce açıklanan LYS sonuçlarına göre Bursa birincisi olurken, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nden araba kazandı.
LYS’de Bursa birincisi, Türkiye çapında ise TS alanında altıncı olan Özel Nilüfer Eğitim Kurumları öğrencisi Ömer Faruk Köse, Bursa’ya kazandırdığı bu başarının ardından Büyükşehir Belediyesi tarafından otomobille ödüllendirildi. Özel Nilüfer Eğitim Kurumları Nilüfer Anadolu Lisesi öğrencisi Ömer Faruk Köse’ye, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 40 bin lira değerinde 2014 model otomobil hediye edildi.
Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hediyesine çok sevindiğini dile getiren Köse, "Özel Nilüfer Anadolu Lisesi’nde okuyarak sözel alanında Türkiye altıncısı oldum, araba hediye ettiler. Öncelikle başkanımıza teşekkür ederim. Başarıda sayılması gereken çok isim var. İlk olarak Habip Çap hocam var. Kendisinin benim çalışmalarıma katkısı çoktur. Sonra annemin beni sürekli yönlendirmesi var. Arkadaşlar arasında yaptığımız sohbetlerde birbirimizi hırslandırmanın da bu başarıda etkisi var. Şu anda ehliyetim yok. belki ehliyet alıp kullanırım, belki aileme veririm. TOBB Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandım. Aracı eve götürmek için de hocam geldi. İlk 10’a girme biraz nasip işi oldu. İlk 100’e girmeyi bekliyordum, ilk bine giren herkesin ilk 10’a girebileceğine inanıyorum" dedi.
Ödül törenine katılan anne Nazlı Köse ise, heyecanlı olduğunu söyleyerek, belediyeye teşekkür etti.