Mahalleye Dönüşen Köyler Hizmet Bekliyor

Mahalleye Dönüşen Köyler Hizmet Bekliyor

MHP’li Didim Belediye Meclis Üyesi Nuh Ali Yılmaz, Didim’de mahalleye dönüşen köylerin hizmet beklediğini belirtti.
MHP Didim İlçe Teşkilatı ve MHP’li Didim Belediye Meclis Üyesi Nuh Ali Yılmaz, Fevzipaşa Mahallesi Muhtarı Osman Ali Çalok’ı ziyaret etti. Muhtar Osman Ali Çolak ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, turizm sezonun da Fevzipaşa mahalesi sahil kesimlerinde gerek yazlıkçıların gelmesi gerekse yakın çevrelerden günlük tatile gelen vatandaşlar nedeniyle yaz mevsimin de mahalle nüfusun 10-15 kat artığını söyledi.
Belediye hizmetleri’nde aksaklıkların yaşandığını ifade eden Çolak, Akbük körfezinde yer alan Fevzipaşa mahallesi, Denizköy Mahallesi ve Akbük Mahallesinin en büyük sorunun yeraltı kanalizasyon sorunun olduğunu, vidanjörlerin kuyruğa girerek foseptik çukurlarından atık taşıdığını ve saçan koku nedeniyle çevrede yaşayan vatandaşları rahatsız ettiğini belilikti.
Çolak, mahallenin en öncelikli eksikliğin tuvalet ve otopark sorunu olduğunu, günlük değişen nüfus nedeniyle zaman zaman çöp bidonların da yığılmaların da yaşandığını sözlerine ekledi.
Didim Belediye Meclis Üyesi Nuh Ali Yılmaz da, Aydın ilinin Büyükşehir kapsamına alınmasıyla köylerin mahallelere dönüştüğünü anımsattı. İlçe merkezlerindeki mahallere sunulan hizmetlerin mahallelere döşün köylere sistemdeki altyapı eksiklikleri nedeniyle belediye hizmetlerinde aksaklıkların yaşandığını savunan Yılmaz, mahalleye dönüşen köylerin hizmet beklediğini kaydetti.
Eksikliklerin öncelikle belirlenmesi ve bunun da projelendirilerek hayta geçirilmesi gerektiğini belirten Yılmaz, Didim de iktidar ve muhalefet gözetmeden vatandaşın yararına olacak projelere destek olacaklarını ifadelerini kullandı.