Haberin Adresi
16° Bursa

Bursa

16°

Bursa

Çarşamba

/

Perşembe

12°/

Cuma

12°/

Cumartesi

10°/

Pazar

/

Pazartesi

18°/

Haberin Adresi

Paylaş
veya
aşağıdaki bağlantıyı paylaşın:
Anasayfa Asayiş

Mahrem bölgesindeki siğilleri için cihaz çaldı! Geri getirince…

Samsun'da bir madikalci mahrem bölgesindeki siğilleri yakmak için hastaneden cihaz çaldı ve çaldığı cihazı 4 gün sonra geri getirdiğinde polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

Yayınlanma:
Mahrem bölgesindeki siğilleri için cihaz çaldı! Geri getirince…

Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Kıran Mahallesi’nde bulunan Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesinin Dermatoloji Servisinde 4 gün önce meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, medakalcide çalışan R.Ç. (26), mahrem bölgelerinde bulunan siğilleri yakmak için hastanenin dermatoloji (cildiye) polikliniğinde bulunan piyasa değeri 5 bin lira olan ‘crio trapy’ adlı siğil yakma cihazını çaldı. Hastanenin güvenlik görevlileri güvenlik kamerası kayıtlarından şahsı eşkalini tespit etti.

Çaldığı cihazı bugün geri getirerek çaktırmadan muayene odasına geri koymak için hastanede dolaşan R.Ç., hastanenin güvenlik görevlileri tarafından fark edilince olay Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Bürosu ekiplerine haber verildi. Hastaneye giden hırsızlık polisi, R.Ç.’yi yakalayarak gözaltına aldı. R.Ç.’nin yanında getirdiği cihaz, hastanede sakladığı yerde ele geçirildi. Suçunu itiraf eden R.Ç., söz konusu cihazı mahrem bölgesindeki siğilleri yakmak için aldığını ve daha sonra da hastaneye geri getirdiğini söyledi. R.Ç., amacının hırsızlık olmadığını iddia etti.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

author avatar
Haberin Adresi İnternet Editörü
Haberinadresi.com internet editörü. Gündem, ekonomi, spor ve birçok konuda haberin hazırlanması ve haber okuyucularına sunulmasını sağlamaktadır.

İlgili Haberler