Makü Bilim Adamlarını Bekliyor

Makü Bilim Adamlarını Bekliyor

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) tarafından Deney Hayvanları Üretim ve Deneysel Araştırma Laboratuvarı’nda araştırma yapmak isteyenler için çağrıda bulunuldu.
Deney Hayvanları Üretim ve Deneysel Araştırma Laboratuvarı’nda her türlü deneysel araştırmaya destek olunabileceği belirtilen açıklamada, "2012 yılından bu yana Veteriner Fakültesi zemin katta faaliyet göstermekte olan Deney Hayvanları Üretim ve Deneysel Araştırma Laboratuvarı, 2014 yılı içerisinde Deney Hayvanları Kullanımı Sertifika Kursu düzenlemiştir. Bu süre zarfında deneysel araştırmalara teorik ve pratik her türlü desteği sunan laboratuvarda 2014 yılı içerisinde 7 araştırma projesinin deneysel bölümü çalışılmıştır. Deneysel çalışmalar için gerekli alt yapıya sahip olan deney hayvanları laboratuvarı, 2015 yılında yapılması planlanan birçok araştırma için deney hayvanı üretimine devam etmektedir. Deney hayvanı üretim, tedarik ve satış yetkisi bulunan laboratuvar, deneyimli personeli ile her türlü deneysel araştırmaya destek olabilecek yeterliğe sahiptir" denildi.
Açıklamada ayrıca laboratuvarın güncel ücret listelerine http://hadyek.mehmetakif.edu.tr adresinden ulaşılabileceği bildirildi.