Mavi Kapaklar Engelli Vatandaşa Ümit Oldu

Mavi Kapaklar Engelli Vatandaşa Ümit Oldu

Yahşihan Kaymakamlığının ilçe genelinde uygulamaya koyduğu “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” projesiyle bedensel engelli bir kişi daha akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu.
Yahşihan Kaymakamlığının sürdürdüğü “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” projesi ilçede yaşayan engelli vatandaşlara umut olmaya devam ediyor. Proje kapsamında toplanan kapaklarla Fatma Gökduman isimli engelli bir vatandaş daha akülü tekerlekli sandalyeye kavuştu. Akülü tekerlekli sandalyeye kavuşmanın sevincini yaşayan Gökduman Yahşihan Kaymakamı Ferhat Özen’i makamında ziyaret ederek ilgisi için teşekkür etti. .
30 yıl önce geçirdiği bir rahatsızlıktan nedeniyle yürüme engelli olduğunu kaydeden Gökduman, maddi imkansızlıklar yüzünden bu güne kadar akülü tekerlekli sandalye alamadıklarını, Yahşihan Kaymakamlığının sürdürdüğü proje sayesinde sandalyeye kavuştuğunu söyledi. “Şişe Kapakları Engelliler için Umut Oluyor” sosyal sorumluluk projesi kapsamında engelli vatandaşların sosyal hayata katılabilmelerini sağlamak adına Fatma Gökduman’a da bir akülü tekerlekli sandalye hediye ettiklerini ifade eden Kaymakam Özen, Gökduman’a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.