Mehmet Aslankaya kimdir? Radyocu Mehmet Aslankaya'yı kim öldürdü?

Mehmet Aslankaya kimdir? Radyocu Mehmet Aslankaya'yı kim öldürdü?

Kırmızı ışıkta beklerken öldürülen yerel radyoda spikerlik ve DJ'lik yapan 36 yaşındaki Mehmet Aslankaya cinayetiyle ilgili polis bir kişiyi gözaltına aldı.

Kayseri’de dün akşam Türkiye Kupası 2'nci turunda Kayserispor- Kahramanmaraş Belediyespor maçını anlatmak üzere stadyuma 38 HU 523 plakalı otomobili ile gitmek isteyen Mehmet Aslankaya, İstasyon Caddesi Kavşağı'nda kırmızı ışıkta beklerken, bir otomobilden pompalı tüfekle iki el ateş edilerek öldürüldü.

Polis, kaçan saldırganın kullandığı otomobilin Erciyes Üniversitesi'nde görevli S.Ö.'ye ait olduğunu, cinayet failinin de kardeşi müteahhit M.Ö. olduğunu belirledi. Aranan M.Ö.'nün, spiker Mehmet Aslankaya'yı, kendisiyle ilgili konuşması nedeniyle 3 gün tehdit ettiği bilgisine ulaşıldı.

Spiker Mehmet Aslankaya, Hunat Camii'nde kılınan namazın ardından Talas İlçesi'ndeki Halef Hoca Mezarlığı'nda toprağa verilecek. 



Mehmet Aslankaya kimdir?

Mehmet Aslankaya'
nın Kolej FM'de DJ'lik ve Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor'un Kadir Has stadındaki maçlarına spikerlik yaptığı bildirildi. Mehmet Aslankaya Kayseri'de yerel bir radyo kanalı olan Kolej FM'de DJ'lik yapıyordu. Aslankaya'nın cesedi olay yerine gelen polis ekipleri tarafından inceleme yapıldıktan sonra Morga kaldırıldı.