Mehmet Şentürk Kurultay’da Oy Kullanacak

Mehmet Şentürk Kurultay’da Oy Kullanacak

CHP Tavşanlı teşkilatı adına Ankara’ya giden ilçe başkanı Mehmet Şentürk, destekleyecekleri isim üzerinde henüz net bir karar almadıklarını söyleyerek “ İstişarelerimizde üyelerimiz ikiye bölündü. Kurultay’da ki konuşmaları dinledikten sonra oyumun adresi netleşecek. İki adayımızda değerli bu kurultayda kaybeden olmayacak “ dedi
10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra kurultay kararı alan Cumhuriyet Halk Partisi’nde iki adaydan hangisinin genel başkanlığa getirileceği merak edilirken Tavşanlı teşkilatı da hazırlıklarını tamamlayarak süreci takip etmeye başladı. Son istişare toplantısını Çarşamba günü gerçekleştiren CHP’de ilçe teşkilat başkanı Mehmet Şentürk, kurultayda oy kullanacak isimler arasında bulunuyor.
Haber Tavşanlı Gazetesine açıklamalarda bulunan Şentürk, ilçe teşkilatında ki arkadaşlarının görüşünü alarak Ankara’ya gittiğini ifade ederek henüz net bir karar vermediklerini söyledi. Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce’nin çok değerli siyasetçiler olduğunu kaydeden Mehmet Şentürk “ Bizim yaptığımız toplantılarda 80 kişiden 40’ı Kemal bey derken, diğer yarısı da Muharrem İnce’yi destekleme kararı aldı. Tavşanlı’da kurultay üyesi olarak sadece ben oy kullanacağım. Burada benim fikrimden ziyade teşkilatımızın düşüncesi önemlidir. Dolayısıyla kurultay’da ki konuşmaları da dinleyerek en doğru kararı vermek istiyorum. Ankara’da ki yarışta kaybeden olmayacak. Kim genel başkan olursa olsun kazanan CHP ve savunduğu değerler olacak. Kurultayımız ülkemize ve Tavşanlı teşkilatımıza hayırlı olsun“ dedi.(İÖ-EFE)