Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Anne Ve Çocuk Eğitimi Sergisi Açıldı

Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları Anne Ve Çocuk Eğitimi Sergisi Açıldı

Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme Kursları 1. Dönem Anne ve Çocuk Eğitimi kursiyerlerin hazırlamış olduğu el işi ürünleri sergisi Kayseri park AVM Fuaya Salonunda tören ile açıldı.
Anne ve Çocuk Eğitimi kursiyerlerin hazırlamış olduğu sergiye Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Müdürü Tuncay Demir, Ak Parti Melikgazi İlçe Başkanı Sami Kadıoğlu, Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Selma Kocaoğlu ile mahalle muhtarları, daire müdürleri ve çok sayıda ziyaretçi iştirak etti.
Melikgazi Belediyesi Meslek Edindirme kursları ile birçok yeniliği gerçekleştirdiklerini ve kayseri kültür birikimine ivme kazındırdıklarını belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç “Meslek Edindirme Kursları 1. Dönem kursiyerlerimizin hazırlamış olduğunu bu sergi ile çocuk bakımı, çocuklar ile iletişim, çocukların ilgisi ve gelişimi konularında hazırlanan ve tamamen çocuklara yönelik ürenler sergilenmektedir. Bir bakıma el emeği göz nuru olan bu eserler ile çocukların eğitimine ve ruhsal gelişimine de katkı sağlanmaktadır. Çalışan anneler için evde çocuk bakımı kursları ve anne çocuk kursları büyük ilgi görmektedir. Özellikle bu kurslara katılanlar kreşler tarafından özellikle takip edilmektedir” dedi.
Çocuk gelişi ile birlikte yürütülen bu çalışma ile bu tür sergilerin aslında birer teşvik olduğunu ifade eden Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, önümüzdeki günlerde meslek edindirme kurslarının ilk dönem eserlerinin yer aldığı büyük ölçekli bir sergi açılacağını kaydetti.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç, Anne ve Çocuk bakımı ve Çocuk Gelişimi bölümünce hazırlanan bu serginin 3 gün süre açık kalacağını sözlerine ekledi.