MERKEZ PARTİ PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANI BAKIRCI İSTİFA ETTİ

MERKEZ PARTİ PALANDÖKEN İLÇE BAŞKANI BAKIRCI İSTİFA ETTİ

Orhan Bakırcı, Merkez Parti Palandöken İlçe Başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı.
İlçe Başkanı Bakırcı, yaptığı yazılı açıklamada istifa gerekçesini değerlendirerek şunları söyledi:
"Biz bu yola girerken alternatif siyaset söylemime inanıp bunu dava edip hizmeti göğüsledik. Gelinen noktada iktidar partisinin ekmeğine yağ sürmekten başka bir durum göremiyorum. Muhalefetin oylarını bölmek memleketin istikbaline pranga vurmaktır. Partimizde, bu vebalin içinde bilerek veya bilmeyerek olmak dava edindiğimiz vatan Aşkın’a ihanettir.
Bunlara ilaveten parti içi muhalefetin etik kurallar dışına çıkıp entrikalara dönüşmesi kişilerin özel hayatlarının dedikodu malzemesi yapılması ahlaki ve vicdani olmayan bir durumdur. Parti binasına bir kere dahi gelmeyip, parti adına maddi veya manevi en ufak bir emeğe imza atmamış sözde yönetimde veya genel merkezde görevli şahısların, dışarıdan çalışkan kadroları zayıflatma ve yıpratma çabasına üst yönetimin dur demek yerine göz yumması kabul edilebilir bir durum değildir.
Değer yargılarımla çelişen bir kaç durumdan biri olan bu duruma ilaveten; sayılacak bir çok yanlış genel politika varken burada kalmak istikbalimize gölge düşüreceği inancı ile ben ve yönetimim tamamen haktan aldığımız güçle halkımızın yanında olmayı önceliğimiz bu ülke sevdalısı insanlarız.
Bu bağlamda değer yargılarımızın hiçe sayılmasına ve iyi niyetimizin kullanılmasına göz yummayıp istifa yoluna gittik. Bu vesile ile İl Başkanı Mustafa Yıkıcı, bizlere desteklerini esirgemeyen halkımıza ve siz değerli basın mensuplarına saygılarımızı sunar. Teşekkürü borç biliriz"