MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KÜRE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

MHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI KÜRE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

MHP Genel Başkan Yardımcısı Topcu,Belediye Başkanlığını kazanan İlçeleri ziyaret etti.
Kastamonu Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı seçimi için Kastamonu’ya ziyaret gerçekleştiren MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Zühal Topcu, seçimlerden 1 gün önce kazanan Belediye İlçelerini ziyaretleri kapsamında Küre İlçesine ziyaret gerçekleştirdi.
Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı tarafından karşılanan Heyet’te MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr. Zuhal Topcu, Genel Merkez Yöneticisi Sami Uzun, Kastamonu Milletvekili Emin Çınar,İl Başkanı İlhan Engin ve Kurul üyeleri ile yöneticiler yer aldı.
Küre MHP İlçe Başkanı Muammer Türkoğlu ve Parti Teşkilatı üyelerinin katılımları ile birlikte Küre Belediyesinde gerçekleşen ziyarette, İlçe hakkında bilgi veren Aydınlı ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyetini dile getirerek Küre işlemeli çanta hediye etti. Ziyaret sonrası kısa açıklamada bulunan Küre Belediye Başkanı Kamil Aydınlı; ‘’ 1 Şubat’ta gerçekleştirilecek İl Başkanlığı seçimi öncesi Başkan Yardımcımız Zühal Topcu kazanan ilçeler olarak Ağlı, Küre, İnebolu, Bozkurt ilçelerini kapsayan bir dizi ziyaret gerçekleştiriyor, bu da bizleri fazlasıyla memnun etti, İlçemiz hakkında bilgiler vererek,yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalar hakkında kendilerine bilgi verdim ‘’ dedi.
Yaklaşık 45 dakika kaldığı Küre İlçesinden sonra MHP Genel Başkan Yardımcısı Zuhal Topcu ve heyeti ,İnebolu ve Bozkurt İlçelerine ziyarette bulunmak üzere kentten ayrıldı.