MHP ODUNPAZARI İLÇE BAŞKANLIĞI’NA SERDAR ULUCAN SEÇİLDİ

MHP ODUNPAZARI İLÇE BAŞKANLIĞI’NA SERDAR ULUCAN SEÇİLDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanlığına, yapılan olağan kongrede Serdar Ulucan seçildi.
Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi’nde yapılan kongreye çok sayıda ilçe delegeleri, partililer ve ülkücüler katıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Divan teşekkül ettirildi. Divan üyeliklerine Alpaslan Kaya, Sadık Fidan, Mustafa Ünal seçildiler. Yönetim kurulunun faaliyet ve denetleme kurulu raporları okundu. Aklanması için üyelerin oylarına sunuldu. Üyeler oy birliği ile faaliyet ve denetleme kurulu raporlarını kabul ettiler.
Eskişehir MHP İl Başkanı Ayhan Sezer ve MHP Eskişehir Milletvekili ve MHP Genel Başkan Yardımcısı Dr. Ruhsar Demirel’in konuşmalarının ardından seçimlere geçildi. Mehmet Ali Uz ile Serdar Ulucan’ın yarıştığı seçimlerde 400 delegeden 329’u oy kullandı. Yapılan sayımda 2 oy boş çıkarken Serdar Ulucan 205, Mehmet Ali Uz ise 122 oy aldı.
Kongrede seçimi kazanan MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan, yaptığı konuşmada, ’’Birlik ve beraberlik için buradayız. Bana oy veren ve vermeyen herkesi kucaklıyorum. Milletimize menfaat düşünmeden hizmete devam edeceğiz. Önümüzde milletvekili seçimleri var. Bu seçimlere birlik ve beraberlik içinde çalışacağız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim’’ dedi.
Ulucan’ın, konuşmasının ardından ülkücüler, yeni seçilen MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan’ı kongre salonunda sevgi gösterisi ile omuzlarında taşıdılar ve alkışladılar. Davullu zurnalı Ulucan’ı kutladılar. Eskişehir Mehteran Takımı kongre salonuna gelerek, gösterisini yaptı ve Mehteran Marşı söylediler.
MHP Eskişehir Odunpazarı İlçe Başkanı Serdar Ulucan’ın asil yönetim kurulunda ise; Adnan Kemal Günaydın, İsa Canseven, Ferudun Dingeç, Mustafa Selçuk, Halit Demir, Melek Öngül, Aslan Cengiz, İsmail Erdoğan, Yılmaz Özyurt, Gülten Candemir, Mehmet Kayacı, Serhat Yener, Cemalettin Şengöz, Alparslan Mehmet Yaban, Mustafa Ağar, Murat Sarı, Yakup Sedat Turhan, Aydın Karasu, Halil İbrahim Cansız, Erdinç Yetim, Mesut Bağcı ve Yusuf Uyanık yer aldı.