Mhp’de Devir Teslim Töreni

Mhp’de Devir Teslim Töreni

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Karaman İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.
Duygusal anların yaşandığı törene çok sayıda partili katıldı. Partinin il başkanlığında gerçekleşen devir teslim törenine, İl Başkanı Oktay Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Mahmut Ünüvar, eski il başkanı İsmet Hatipoğlu, MHP’li il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. Eski il başkanı İsmet Hatipoğlu’nun yaptığı konuşma sırasında birçok partili duygulu anlar yaşadı.
Hatipoğlu konuşmasında, "Ülkücü hareketin değişik kademelerinde geçirdiğim 40 senenin sonunda, hem birikim ve tecrübesiyle bu işi kaldırabilecek, hem de karakter ve şahsiyetinden emin olduğumuz ve gönül rahatlığıyla bırakabildiğim bir teşkilat oluştu. İnşallah Allah bu seçilen yeni merkez ilçe ve il yönetim kadrolarımızı utandırmasın" dedi.
İl Başkanı Oktay Yılmaz’da yaptığı konuşmasında, "Bir il başkanından öte siyasi model olarak davamıza verdiği hizmet ve desteklerden dolayı başkanımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum’’ diye konuştu.
Devir teslim töreni, görevi devreden İsmet Hatipoğlu’na yeni il başkanı Oktay Yılmaz tarafından plaket verilmesi ile son buldu.