MHP'li başkandan ilginç uyarı!

MHP'li başkandan ilginç uyarı!
MHP 8.’inci Olağan Bodrum İlçe Kongrede, partinin ilçe teşkilatında 21 yıldır yönetim kurulu üyeliği yapan, ilçe başkanlığına aday olmak için parti tüzüğü gereği 2013 yılı Ağustos Ayı’nda yönetimden istifa edip partiye üye olarak devam eden Müteahhit Cengizhan Sancar ile Konacık Mahallesi belde iken 2 dönem belediye başkanlığı yapan Harita Mühendisi Mehmet Tosun yarıştı.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongreye MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz ve partililer katıldı.

Geçersiz oyun bulunmadığı kongrede 400 delegeden 306’sı oy kullanırken, oyların 260’ını Mehmet Tosun, 46’sını ise Cengizhan Sancar aldı. 15 yıldan bu yana MHP Bodrum İlçe Başkanlığını yapan ve Muğla’dan milletvekili adaylığı konusunda çalışmalarını sürdüren Asım Başaran’ın görevi devredeceği Mehmet Tosun yaptığı konuşmada birlik beraberlik mesajları verdi. Tosun "Bir demokrasi şölenine şahit oldunuz.

Bu seçimin kaybedeni yok. İnşallah göreve başladığımız günden itibaren ilk önce bu partiye yıllardan bu yana gönül vermiş, şu anda üyelikleri olmayan arkadaşlarımızdan başlamak üzere tüm Bodrumluları hemşerilerimizi MHP’ye bekliyoruz. Biz biriz. Birlik ve beraberlik içinde yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Tosun, MHP’den Bodrum Belediye Başkan Adayı olduğu 30 Mart Yerel Seçimlerini kastederek " Son seçimde ciddi anlamda bunun acısını yaşadık. Bilgisayarı kullanan, İnternet’i kullanan ama akşam kafası estiği gibi kafasına göre yazı yazan değil arkadaşlar. Partiye, camiamıza, Bodrum’a katkı sağlayacak şekilde sosyal medyayı kullanan bir Milliyetçi Hareket Partisi olacak" ifadelerini kullandı. Tosun ve yönetim kurulu üyeleri toplu halde fotoğraf çektirerek partilileri selamladı.