Mhp’li Kadınlar Haziran Seçimine Odaklandı

Mhp’li Kadınlar Haziran Seçimine Odaklandı

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde yeni seçilen Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları Yönetim Kurulu ilk toplantısını yaptı.
MHP Kapaklı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Küp başkanlığında toplanan Kadın Kolları yönetimi, haziran ayında yapılacak seçimler için çalışma programı belirledi. Toplantıda konuşan MHP Kadın Kolları Kapaklı İlçe Başkanı Nesrin Küp, "Burada toplanmamızın nedeni öncelikle tanışmak, kaynaşmak ve aynı amaç için görüşleri aynı olan bizlerin önerilerini, sorunlarını, düşüncelerini, dinlemek ve sizlerden gelen bilgiler doğrultusunda birlikte program yapmaktır" dedi.
Haziran ayında yapılacak genel seçimlerin çok önemli olduğunun altını çizen Kadın Kolları Başkanı Küp, "Bildiğiniz gibi haziran ayında bizim için çok önemli ülkemizin sınırlarının belirleneceği bir seçim geçireceğiz. Topraklarımızı bölmek isteyen bu vatanda yaşayan tek adı Türk vatandaşı olan tüm kardeşlerimizi etnik kökenlerine göre ayırmaya çalışanlara dur demek için MHP’li biz bayanlar Asenalar, kurtuluş savaşında cephede savaşan analarımız bacılarımız gibi gerekirse vatanımızın geleceği için tekrar savaşacağız. Sizlerden isteğim vatanımızın geleceği için omuz omuza verip birlikte hareket etmemiz olacaktır" ifadelerini kaydetti.